Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen pedáns tulajdonságokkal nem valószínű, hogy lesz valaha barátnőm?
-Elég gerenda vagyok, olyan 65 kg, 180 cm magassággal párosítva
-Az arcom csúnya
-A fejemnek gyász alakja van, tehát nagyon gatya, főleg oldalról
-A testem teljesen barna, tehát úgy nézek ki mint egy arab, vagy roma, de egyik sem vagyok
-Kicsi a farkam (10-12 cm, nagyon hamar elsülök
-Negatív a személyiségem, depressziós
-Oktalan marha is vagyok
A külső tulajdonságokkal szerintem nincsen különösebb baj, lesz akinek így is tetszeni fogsz, nem kell félni.
De a személyiséged annál nagyobb probléma.
A környzetemben az összes lány a pozitív gondolkodás híve, sokan kigyomlálták maguk körül az összes lehúzó, negatív embert.
Nem annyira szimpatikus, amikor valaki folyton szívja az energiáid és mindenben csak a rosszat látja.
Szóval a gondolkodásodon kicsit alakíts szerintem, legyél pozitívabb, jobban bejön a lányoknak is. És neked is jobb közérzeted lesz úgy.
Találd meg a szépet és a jót magadban, ne csak a negatív dolgokra fókuszálj.
Marhára rosszul használod a pedáns kifejezést, szóval valóban egy oktalan marha vagy.
Barátnőd ennyi önbecsüléssel és ilyen hibákkal nem valószínű hogy lesz, de legalább jó fejnek látszol.
Sztem nagyobb baj az, hogy fogalmazni sem tudsz / igyekszel "különlegesen" fogalmazni, de nincs értelme.
Amúgy meg nyilván nem tudsz ilyen tulajdonságokkal nagyon válogatni, de ha nincsenek túl nagy igényeid és mondjuk fejleszted magad (elmész pszichológushoz, szexológushoz, elmész sportolni), akkor azért nem reménytelen.
Keress duci önbizalomhiányos kiscsajokat, akkor lesz patkolás.
Ha meg majd belejössz, ráérzel az ízére és lesz barátnő is.
Nem csak kex partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!