Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyorsétteremben dolgozom, akkor mindegy ha jól keresek, úgy is rengeteg az előítélet ismerkedéskor? Te hogy állsz ezzel?
Mindenestől befolyik havi 210-230 ezer. Ezt most csak itt mondom, ismerkedéskor nyilván nem és csak arra, hogy nem minimálbéres vagyok. Egy közismert gyorsétteremnél vagyok "kisfőnök" a munkahelyen, de ugyanúgy szoktam a kassza mögött is állni lazán, ha az kell. Van bennem emiatt egy frusztráció, mert a múltban mintha emiatt lett volna, hogy megszakítják velem az ismerkedést, amikor ezt megtudják. Nyilván nem mindenki, de elég gyakran történt, hogy észre vegyem. A csajoknál nem tartom magam lúzernek. Volt már 2,5 éves kapcsolatom és voltam annyi lánnyal életemben, hogy két kézen pont nem tudom megszámolni, szóval ez most nem olyan rinyálós kérdés.
Csak észrevettem ezt a dolgot, hogy mintha sokan azért nem akarnának valakivel ismerkedni, mert gyorsétteremben dolgozik. Mintha ehhez sokak fejében valamilyen előítéletek tartoznának, amiket nem tudnak leküzdeni magukban. Próbáltam korrektül megírni a kérdést. Bennem is sok kétség van.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!