Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha gyorsétteremben dolgozom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gyorsétteremben dolgozom, akkor mindegy ha jól keresek, úgy is rengeteg az előítélet ismerkedéskor? Te hogy állsz ezzel?

Figyelt kérdés

Mindenestől befolyik havi 210-230 ezer. Ezt most csak itt mondom, ismerkedéskor nyilván nem és csak arra, hogy nem minimálbéres vagyok. Egy közismert gyorsétteremnél vagyok "kisfőnök" a munkahelyen, de ugyanúgy szoktam a kassza mögött is állni lazán, ha az kell. Van bennem emiatt egy frusztráció, mert a múltban mintha emiatt lett volna, hogy megszakítják velem az ismerkedést, amikor ezt megtudják. Nyilván nem mindenki, de elég gyakran történt, hogy észre vegyem. A csajoknál nem tartom magam lúzernek. Volt már 2,5 éves kapcsolatom és voltam annyi lánnyal életemben, hogy két kézen pont nem tudom megszámolni, szóval ez most nem olyan rinyálós kérdés.

Csak észrevettem ezt a dolgot, hogy mintha sokan azért nem akarnának valakivel ismerkedni, mert gyorsétteremben dolgozik. Mintha ehhez sokak fejében valamilyen előítéletek tartoznának, amiket nem tudnak leküzdeni magukban. Próbáltam korrektül megírni a kérdést. Bennem is sok kétség van.

25/F

2017. dec. 4. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan, akinek ez nem szimpatikus, mert arról, hogy vki gyorsétteremben dolgozik, arra asszociálnak, hogy diákmelóban keres 100-at húspogácsaforgatással... meg az is, akinek nem elég menő foglalkozás. Felszínes emberek mindenütt vannak, mindkét nemből. Ha vki ezért nem hajlandó veled folytatni, nem kár érte. Annyit tehetsz, hogyha vki lekoccol, megkérdezed (nem szemrehányóan), hogy miért, hátha tudsz belőle tanulni.
2017. dec. 5. 11:00
 12/12 anonim ***** válasza:
A munka nem más, mint egy eszköz az anyagiak előteremtésére. Nem szabad a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki.
2017. dec. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!