Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkülönböztetni az udvariasságot a közeledéstől? 30+ férfiak
Tetszik egy 30+ férfi. Igazából nagyon udvarias tud lenni és nem tudom, hogy esetleg, ha velem másabb lenne, miben lenne másabb. A cégünknél ő egyfajta felső vezető, így ritkán beszélek vele. És ha beszélek vele, akkor is zavarba jövök. Nem tudom, mit tehetnék.
26L
31 vagyok ha közeledni akarok feléd akkor próbálok kedveskedni imponálni. Mivel munkatárs vagy a számkérésig több idő telne el mire azt megmerném lépni.
De ez a férfi egy felső vezető, én nem vagyok felsővezető....
Édes Istenem! Már a nők is képesek közeledésnek venni az udvariasságot?
Megnyugodhatsz, nem udvarol.
Teljesen mindegy, értelmes nönek eszébe sem jutna reagálni az esetleget közeledésre "egyfajta felső vezető" esetében, mert abból legfejlebb koppanás lehet, kapcsolat nem.
Mellesleg a leírásod alapján szerintem csak udvarias és te képzelsz bele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!