Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért hiszik a férfiak, a nőknek könyebb, mert csak a "jó nőket" tartják nőnek?
Mármint, egyes férfiak, nem mindenki szerencsére.
De amikor ilyeneket írnak, hogy "persze, a nőknek könnyű, válogathatnak", meg "mind csak a pénzre megy", meg "30 felett is csak a bulika meg a szexkapcsik", akkor igazából ők csak a nők egy kis csoportjára, a tökéletes külsővel rendelkezőkre gondolnak, kb mint:
Sosem esik szó az átlagos vagy netlántán az előnytelen külsővel rendelkező lányokról. Miért?
Ùgyis jönni fog, akkor mi az átlagos.
Akkor szerintem:
Átlagosan szép:
Átlagos:
Már ne haragudj,de ezek közül a képek közül, az általad "átlagosan szépnek" hívott lány a legszebb. A felső 3 "tökéletesnek" mondottból meg a legalsó az már kifejezetten taszító. Szerintem az hogy kinek mi tökéletes meg az átlagos, az egyéni ízlés kérdése.
Egyébként meg nem hiszem azt, hogy a nőknek könnyebb!
Na a munkahelyemen is meg tudnám mutatni, mennyi átlagos kinézetű csaj van, hasonlítanak arra,amit annak linkeltél.
Rám se néznek,hozzám se szólnak, inkább kinevetnek a hátam mögött,és lenéznek. Pedig átlagosan nézek ki én is férfiként, és igényes vagyok magamra.
Tudod miért?
Mert vannak a jóképű férfiak is a környezetükben,és velük flörtölnek inkább,és fekszenek le velük,az nem baj,hogy csak egy menetre kellettek nekik,de inkább ezt csinálják,minthogy egy átlagos férfira egyáltalán foglalkozzanak...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!