Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első randi alatt miért mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi alatt miért mond ilyeneket egy férfi?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy engem be kellene törni, meg hogy ha a lakásában lennénk biztos nem tudná visszafogni magát, megdöngetne. Továbbá az első randin már fogdosott, amit nem akartam.
2017. dec. 2. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk, ha az első randin közli, hogy megdöngetne és akaratod ellenére fogdos, akkor még az is lehet, hogy csak dugni akar. Vagy ez túl rosszindulatú feltételezés lenne?
2017. dec. 2. 21:38
 22/29 anonim ***** válasza:

mar megint???:D

te semmibol sem tanulsz.

2017. dec. 2. 21:41
 23/29 anonim ***** válasza:
36%

Várj elmagyarázom hogy te is megértsd:

-Beeeeee beeeee beeeeeee. Beeeeee beeeee bee.

2017. dec. 2. 21:44
 24/29 anonim ***** válasza:
2017. dec. 2. 21:44
 25/29 anonim ***** válasza:
#17 vagyok, Ja, nem, akkor nem az én kérdésemre gondoltatok, köszi a linket. Látszik nem vagyok egy nagy gyakoris :D
2017. dec. 2. 21:45
 26/29 anonim ***** válasza:
49%

#17: én sem ismertem az eredeti sztorit.

Persze, példát, kivételt mindenre lehet hozni, de néha nő ismerősöktől olyan sztorikat hallok, ami után egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy hogyan folytatódhatott a randi, vagy, hogyan jöhettek össze a férfive

(nem akarom a nőket szapulni, de néha ugyanúgy a "farkatokkal" gondolkoztok, mint a férfiak, jön egy sármos pasi, utána -tisztelet a kivételnek-, hiába ősbunkó a randin, nem hagyjátok faképnél)

#18 voltam.

2017. dec. 2. 21:50
 27/29 anonim ***** válasza:
Én ahogy írtam is, faképnél hagytam, még a randiról leléptem, aztán mindenhonnan tiltottam. Pedig azért külsőre igencsak az ideálom volt, meg egészen addig azt hittem, belsőre is. A farkának mondjuk elég nehéz lenne gondolkodni, mert nincs, na de mindegy, értem a lényeget, én pont hogy nem azzal gondolkodtam.
2017. dec. 2. 22:00
 28/29 anonim ***** válasza:
Vótmá.. többször is.
2017. dec. 2. 23:29
 29/29 anonim ***** válasza:

Lehet azzal randiztál, akivel egyszer én is; detto ez a szöveg, és végig fogdosás.

Én leszrtam aztán... ja nem, mikor eröszakkal megcsokolt, azért még eltörtem az orrát, de többet nem foglalkoztam vele.

2017. dec. 4. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!