Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első randi alatt miért mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi alatt miért mond ilyeneket egy férfi?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy engem be kellene törni, meg hogy ha a lakásában lennénk biztos nem tudná visszafogni magát, megdöngetne. Továbbá az első randin már fogdosott, amit nem akartam.
2017. dec. 2. 18:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mégis mi a bánatért mond ilyet?! Lövésed sincs?! Nem lehetsz ennyire rövid..
2017. dec. 2. 19:23
 12/29 anonim ***** válasza:
93%

Mondd már el, hogy igazából mi a fhaszt akarsz kérdezni, mert ez így qrva idegesítő.

Igen, bejössz neki, és igen, meg akar dugni. Oké. Ezen kívül mit akarsz, mit írjunk???

2017. dec. 2. 19:27
 13/29 anonim ***** válasza:
hát két lehetőség van vagy egy bunkóval hozott össze a sors vagy annyira szexi vagy hogy nem írt magával.....
2017. dec. 2. 19:39
 14/29 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem akarod, hogy fogdosson, akkor ne engedd. Felnőtt vagy már egyébként? Nem tűnsz érettnek. Nem kell szexelni még, ha nem állsz rá készen, nemet kell mondani és kész. Ha ezek belőled rossz érzéseket váltanak ki, akkor kerüld el ezt az embert.
2017. dec. 2. 19:41
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

mert egy igazi proli.

gratulálok hozzá, szép fogás

2017. dec. 2. 19:48
 16/29 anonim ***** válasza:

Proli, nem proli -- igazi bunkó.

Remélem ez az utolsó randitok volt.

2017. dec. 2. 20:39
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az én kérdésemre gondoltok ti itt mind, nekem volt egy hasonló kérdésem kb. egy hónapja. Nem is annyira kérdés volt, mint inkább csak ki akartam írni mintegy magam mögött hagyva a dolgot.

Annyira azért nem egyedi eset szerintem, hogy mással ne történhetne meg, elnézve pár férfit...

Az meg valóban nem kizárt, ahogy valamelyik hozzászóló írja, hogy ugyanarról a férfiról van szó, bár ahogy mondom is, nem hinném hogy ez olyan ritka dolog lenne.

Kérdező, ne engedj folytatást és tiltsd le mindenhonnan, én megkönnyebbültem utána, nem normális az ilyen.

2017. dec. 2. 21:18
 18/29 anonim ***** válasza:
33%

"Annyira azért nem egyedi eset szerintem, hogy mással ne történhetne meg, elnézve pár férfit..."

Nem tudom... Azért bár eddig csak nőkkel randiztam, de minden randira hívásom előtt volt egy kevés beszélgetés, amiből le tudtam venni, hogy a másik ember kb milyen típus.

Meglepne, ha az a férfi, aki az első randin ilyesmit nyomat előtte normálisan viselkedne.

Nem kell mindenkivel rögtön randira menni, lehet előtte egy kicsit már beszélgetni, és levonni a következtetéseket. Persze, aki a "szia, cica, van gazdád?" típusú kérdésekre rögtön randizni megy, az megérdemli, hogy hasonlóan viselkedjen a szépfiú.

2017. dec. 2. 21:22
 19/29 anonim ***** válasza:
55%
Be akar törni? Akkor biztosan lovász...
2017. dec. 2. 21:35
 20/29 anonim ***** válasza:
61%
#18, #17 vagyok. Az én esetemben személyes ismeretségről volt szó, ismertem már a férfit mielőtt randira hívott volna, teljesen normálisnak, értelmesnek tűnt, és semmiféle árulkodó jel nem volt addig a viselkedésében, úgyhogy erre sem lehet mindig adni, vannak kivételek, de persze az esetek többségében abszolút igaz, amit írtál.
2017. dec. 2. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!