Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mit jelent pontosan, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent pontosan, ha egy lány azt írja, hogy nem kölcsönös az érzés?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy lány társkeresőn, képei és bemutatkozó szövege magával ragadott. Nagyon örültem, hogy visszaírt, de szomorú lettem, mert azt írta, hogy nem érzi, hogy kölcsönös lenne és ezért ne ismerkedjünk. Megkérdeztem tőle, hogy mi velem a baj, de arra nem kaptam választ.
2017. dec. 2. 14:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

Az embereket sajnos nem tudod megnevelni. Soka bunkó, a proli, a görény, neked csak aza dolgod, hogy ne állj le velük, hanem haladj tovább. Neked sincs időd és energiád sem fölösleges köröket futni idiótákkal szerintem, ezzel csak magadat bosszantod.

A társkereső meg ilyen, és bármennyire is húspiac a Tinder, ott legalább csak arra tudsz írni, akinek elvileg tetszel (tudom, sokan ott sem írnak vissza, de legalább külső alapján jobbra húztak), úgy talán nem annyira megalázó egy ilyen..

Sajnos a nők többségét több 100, akár 1000 férfi találja be, érthető, hogy a kínálatból a legeslegjobb 10-20-al foglalkoznak. Más kérdés, hogy (tapasztalataim alapján) aki külsőre átlagnál jobb, az belsőre színvonaltalan, aki meg átlagosan néz ki, azért jobb társaság, csak őket nem mindenki veszi észre, és még ott van az is, hogy van, hogy csak a képekkel való trükközés miatt átlagosak és/vagy nem nőt keresnek a többséghez hűen, hanem mókázni akarnak, érzésünk ez alatt bármit.

A társkeresők egy kupac kaka. Ehhez jobb lesz hozzászokni. Ahogy ahhoz is, hogy az emberek többsége bunkó, neveletlen szar. Lehet az vásárló, ügyfél, vagy épp kiszemelt. Sokan túl magas lovon ülnek, csak az a baj, hogy fordítva.

2017. dec. 2. 15:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt elfogadom, de akkor mások se legyenek utálatosak azért, mert nekem se tetszik mindenki."

A két problémának most itt mi köze egymáshoz??? Te nem tetszel nekik, neked meg nem tetszik xy. Pont. Mit kell ezen filózni és összefüggésbe vonni? Szerinted őket érdekli, hogy neked ki tetszik és ki nem, hogy te kiket koptattál le? Nem értem mi bajod.

Egyszer nálam is úgy probált bevágódni valaki, hogy: "Tetszel, nekem nagyon ritkán tetszik meg egy csaj" - Na és?? Ha számomra nem volt szimpatikus, akkor engem mit érdekel, hogy neki mikor ki tetszik és ki nem? Az ő baja az, hogy mikor-kit szemel ki magának.

2017. dec. 2. 15:49
 13/20 Diavolino44 ***** válasza:
72%
Van itt nalad baj ocsem, egy darabig ne is szamits nore.
2017. dec. 2. 15:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kissé frusztrált vagy lehet ő is ezt érezte az írásodon.
2017. dec. 2. 18:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Korrekten jelezte, hogy nem keltetted fel az érdeklődését.
2017. dec. 2. 18:37
 16/20 A kérdező kommentje:

#10 Nem írtam neki sablonos levelet, mert rendesen kitöltötte a bemutatkozását és érdeklődtem utána. Ez sajnos elég kevés lányra igaz, mert nem képesek egy mondatot se írni, de persze sírnak azért, mert az összes levelük ctrlc+ctrlv hát nem is tudom miért.

#14 Nem volt frusztrált hangvételű a levelem. Viszont tényleg az vagyok, mert hiába próbálkozok nem akar összejönni semmi sem. Csak olyan lányok akik nem tetszenek. Boldogtalan, kényszer kapcsolatot nem szeretnék, láttam már ilyeneket csak azért jöttek össze, mert nem bírták egyedül és szar a kapcsolatuk, szexuális életük, én ilyet nem kérek.

2017. dec. 2. 18:44
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

# 16 Ki sírt neked aranyom? Hallottál valakit sírni? Attól még nem minden lányra igaz. Sokan úgy gondolkodnak, hogyha nem akartok egymástól semmit, akkor minek vesztegessétek egymás idejét?

"Boldogtalan, kényszer kapcsolatot nem szeretnék, láttam már ilyeneket csak azért jöttek össze, mert nem bírták egyedül és szar a kapcsolatuk, szexuális életük, én ilyet nem kérek."

Kicsit nézzél magadba aranyom....pontosan ezt akarsz te, kényszer kapcsolatot, csak hogy itt ezesetben nem te lennél a "kényszerített fél", hanem a lány. Amikor azt állítod b#sszus, hogy nem akarsz kényszer kapcsolatot, akkor ne csak magadra gondolj. Épp annyira kényszernek érzik ezek a "neked tetsző" lányok a veled lévő kontaktust, mint amennyire te kényszernek érzed valakivel, aki neked nem jön be. Tehát gondolkozz már e ennek a fogalmán, hogy mi is a kényszer kapcsolat;) És hogy kinek az.........

2017. dec. 2. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Leírta,hogy nem jössz be neki,pont.Nincs ezen mit megmagyarázni.Emészd meg szépen,menj tovább!Az indok egyébként is tök mindegy,a válasz a lényeg,ő meg ezt korrekt módon megadta neked.
2017. dec. 2. 20:07
 19/20 A kérdező kommentje:
#17 Számomra alap dolog az, hogy mindenketten boldogok legyünk, szeressük egymást. Csak annyit írtam le, hogy sokaknál nem ezt látom. Ha sokáig egyedül maradnak belemennek egy rossz kapcsolatba, mert nincs ló, de jó a szamár. Erre sose voltam képes.
2017. dec. 2. 22:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Értjük te nem alkuszol, elveid vannak. Mert mások milyenek... Õszintén?Mit érdekel más milyen? Ha jó érzés nyugtatni magad biztos rossz egy neked idegen s szerinted összenem illõ pár kapcsolata hát gondold nekik s másnak is mindegy.

A netes társkeresés nehéz dolog, hidd el mindegyik résztvevõ valami személyes oka miatt hátrányban érzi magát benne ha x idõn bellül nincs sikerre reménye. Hogy azért mert férfi, vagy idõs, nincs foga, már házas s szeretõt akar, szegényes agyban/jellemben, eldugott helyen él, szégyenlõsebb, nem tud kommunikálni, kisebbségi, külföldön van,zavaró a munkája, speciális nõk jönnek be nekik.... ezek nõkben is ugyanúgy van.

Legyél lazább s ne görcsösködj. El sokmindent lehetne várni az emberektõl de ha egy vuetuális illemmel alig rendelkezõ országban teszed ezt akkor ne csodálkozz ha mégsem tartják magukat hozzá.

Minnél jobban megkeseredsz s utálkozol, mert nem a szerinted alap elvárásod szerint mennek a dolgok vagy viselkednek akkor csak még taszítóbb leszel egy idõ után.

Próbálj ki új oldalakat, más módszert, olvass önisneretet, közben élõben is a hobbid, munkád, barátaid által is ismerkedj.

2017. dec. 3. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!