Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki facebookra posztol ki néha magáról 1-1 képet, annak több sikere van párt találni?
Párom 10 éve rakott fel magáról 1 db képet, és a mai napig csak az van fent neki. Aztán mégis vele vagyok :D
Nem függ össze a kettő, de egyébként én nagy átlagban azt látom, hogy a nagy képmegosztogatók szinglik.
Szerintem semmi összefüggés nincsen. Ja, valakinek megtetszik a külsőd, és? Attól még nem fog veled összejönni, ha belsőre nem fogja meg semmi benned.
Mikor párommal összejöttünk mindkettőnknek 1 vagy 2 éves profilképe volt és semmi egyéb. Élőben ismerkedtünk meg, nem érdekelt milyen képei vannak kint, úgy alapból a külseje sem nagyon érdekelt. Facebookon alapból nem ismerkedik normális ember, tehát teljesen mindegy milyen képeid vannak kint.
"a nagy képmegosztogatók szinglik."
jól látod.
Számomra mindig érdekesebbek azok az emberek, akik nem a közösségi médián élik a szociális életüket. Az túlságosan hazug és felszínes.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!