Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most vagyok fiatal, most ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vagyok fiatal, most ezek alapján szórakoznom kéne csak?

Figyelt kérdés
24/l vagyok. Akárhányszor komoly kapcsolatot keresek, mindig ez van, hogy azt állítja a másik fél, hogy ő is, aztán kiderül, hogy mégsem, hanem csak kettyinteni akart, és az a válasz mindig, hogy nem tudom élvezni az életet, túl komolyan veszem a dolgokat. Én így viszont csak egy darab húsnak érzem magam. Nekem hiányzik egy kis távolságtartás, izgalom, randik az elején, ismerkedés, de ezt valahogy mindenki ki akarja hagyni, mindenki egyből szexet akar, nem kíváncsiak rám, megismerni a belső értékeim. Sok más korombeli nőnek könnyen megy ez a lazaság, nekem nem. Most velem lenne a baj?
2017. dec. 1. 08:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Fura ezt a komolytalan hozzáállást olvasni, de szerintem nem véletlen, hogy mindig ugyanolyan típusú férfiba futottatok bele.

Ahhoz, hogy emberileg tiszteljen, rajongjon érted valaki, értéket kell közvetítened, jól kell kommunikálnod, és a megfelelő emberrel kell ismerkedned. Sokan azt sem tudják milyen ember való hozzajuk.

Én körülbelül 4 éve szeretek egy lányt, aki már azt is elfelejthette, hogy létezem. Azóta volt kapcsolatom mással, de senki hozzáfoghatót nem találtam a mai napig. Egyszer sem jutott eszembe, hogy miként dugnám meg, esetleg abban a formában, hogy mivel okozhatnék neki hatalmas örömet, mert az intelligenciája, műveltsége, művészi vonásai, visszafogottsága, egyénisége nyűgözött le. Másmilyen nő nem tud elcsábítani, akárhogy is néz ki. Amúgy is minden témát átbeszélek azzal, akivel épp ismerkedem. Ebbe beletartozik az is, hogy milyen a személyisége, mennyire illene hozzám, mit keres a másik félben. Tehát teljesen beszkennelem és alkotok róla egy képet.

Őszintén, gátlástalanul, teljes nyitottsággal beszélgetünk. Mindent elmondunk egymásnak.

Ha valaki csak megdugni akar, az annak a következménye, hogy ennyire tart értékesnek, és csak a butuska, egyszerű gondolkodású nőkkel csinálják ezt. Egy intelligens, művelt, komoly lány előtt nem merik leéfetni magukat ilyen alpári, suttyó viselkedéssel, mert ha mindent beleadnak sem lesznek ott, hogy egyáltalán szóbaálljon velük. Az első helyesírási hibánál, bénán fogalmazott mondatnál, vagy épp a külseje folytonos dicsérgetésénél kimúlik minden érdeklődés a lány részéről. Én is rengetegszer éreztem már azt, hogy szexelnék az illetővel, mert van szexuális kisugárzása, és biztos jó lenne vele, de emberileg abszolút nem érdekes számomra, és orgazmus után el is vesztem az érdeklődésem iránta... ami azt mutatja, hogy értelmetlen vele ismerkedni.

Amíg a külsőd a legnagyobb értéked, addig a szexkapcsolatot kereső férfiakat fogod vonzani, és kommunikáció közben sem szakadnak le rólad, mert nem tudsz olyan magas labdát dobni, ami túlmutat az ő szintjükön. Ha nem ők a célközönséged, akkor fejleszd a kommunikációs képességeidet, legyen egyértelmű, hogy téged nem fog senki megkapni egy éjszakára.

2017. dec. 1. 13:44
 22/24 anonim ***** válasza:
apám, a 19-es mekkora jó :D
2017. dec. 1. 14:17
 23/24 anonim ***** válasza:

Na igen, ez a nagyon nem mindegy, hogy mit közvetítetek a világ felé. Hiába vagy te maga a megtestesült Diana hercegnő, ha azonnal kelleted magad bárkinek, aki megdícséri a hajadat. Ha minden pasinak hamis reményt adsz, ha mindegyik iránt érdeklődő vagy, és válogatás nélkül bárkivel összejössz, aki komoly kapcsolatot el tud veled képzelni, ha nem tudod milyen férfi kell melléd, és nem tudod megítélni, hogy kivel nem kell szóba sem állni.

Vannak nők, akiket sosem kerestek még meg ilyen konkrét szexuális utalással. Pont azért, mert ránézel, beszélsz vele pár szót és 100%-ig egyértelmű, hogy ő sosem menne bele ilyenbe. Mert látszik az intelligencia, az értelem, a TARTÁS az egész kisugárzásán. És ez a nem mindegy.

Eddig minden férfi akivel ismerkedtem azzal nyitotta a beszélgetést, hogy "látom rajtad, hogy te nem olyan nő vagy, szivesen megismernélek". Sosem volt olyan, hogy valakivel elkezdtem találkozgatni, majd közölte, hogy ő nem akar kapcsolatot. Szerintem ez nem véletlen.

2017. dec. 1. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan már van párom több, mint 4 éve, de én inkább a környezetemtől, családomtól kapom meg, hogy "éljem ki magam" meg keressek mást, ne ragadjak le az elsőnél, mert ez mennyire szar, meg mit akarunk mi 21 évesen elköteleződni, meg elcseszni a fiatalságunkat, nekünk még élni kéne, nem háztartást vezetni. Nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy van akinek nincs igénye egy éjszakás kalandokra, meg végigmenni a fél városon, hogy utána rájöjjön, hogy basszus, mégis az első volt a legjobb, de már cseszhetem. Soha nem voltam bulizós, nem érzem azt, hogy tönkreteszem az életem, csak mert "nem gyűjtök tapasztalatot". Mikor utcán vagy buszon próbálkoztak be nálam és megmondtam, hogy van barátom akkor volt, aki megkérdezte, hogy meddig leszek még vele kapcsolatban. Komolyan ezt valaki tényleg tudja előre, hogy "hmm...szeptember 10-én váltok" vagy mi? Vagy a másik reakció, hogy nem hiszik el és vádaskodnak, hogy én hazudok és csak le akarom rázni. De volt, mikor egy nálam 2 évvel fiatalabb csaj akadt ki, hogy mi az, hogy nekem 18 évesen még csak egy barátom volt/van meg teljesen lesajnált, mert azt hitte azért van, mert másnak nem kellek, mert ő 2 hónap után váltani szokott, mert ráun. Nem arról van szó, hogy nálam nem próbálkozott soha senki, de tizenévesen sem jöttem össze olyannal, aki iránt nem éreztem többet, csak hogy legyen valakim pár hétig. Kitolás lett volna a másik féllel, főleg ha ő meg komolyan gondolná. Én is el szoktam képedni, hogy tényleg ennyire hihetetlen, hogy komoly kapcsolatom van? Sokan azon akadnak ki, hogy az első barátommal vagyok még mindig. Miért? Mert nem jöttem össze az első emberrel, aki megdicsérte a rajzaimat vagy a külsőmet vagy bármit? Vagy mikor párom egyik 30 éves mostohatestvére akart elcsábítani, mert hát fiatalon élni kell és vele azt jobban tudnám. Sose értettem, hogy tud nőket felszedni, mikor az anyjával él, teljesen életképtelen és ezzel takarózik, hogy "mert ő még ki akarja élvezni a fiatalságát". Én megértem, ha valakinek ez kell, de ne akarja rám erőltetni a nézeteit. A legtöbb egy éjszakás nő meg tényleg olyan szinten van, hogy másra nem is jó. Az egyiknek az aktuális pasija mondta, hogy csak dugni jó, mert beszélgetni nem lehet vele semmiről, olyan buta. És akkor tényleg ez lenne a normális, meg a követendő példa? Én meg érezzem egy begyöpösödött, prűd asszonynak magam, mert 21 évesen már menyasszony vagyok és nem a szüleim lakásában parádézok minden héten új partnerrel? Ettől még nem állt meg az élet, de igaza van az egyik előttem szóló válaszolónak, hogy ehhez kell egy bizonyos intelligencia és kisugárzás, ami taszítja az ilyen férfiakat. Én sem kaptam még ilyen ajánlatokat, megjegyzéseket és nem azért, mert csúnya vagyok, hanem mert lerí rólam, hogy nem vagyok rá vevő. Persze minden lány ezt mondja, hogy ő nem olyan, aztán ha kapnak egy ilyen "bókot", hogy telibe......a ..csáját olyan formás akkor meg irul-pirul meg nem győzi köszöngetni, mert neki is az a legnagyobb erénye, hogy jól néz ki. Bezzeg, ha megkérdeznék, hogy mit olvasott utoljára vagy ki a kedvenc festője még ő sértődne meg, hogy ilyet feltételezel róla, hogy olvas meg rajzol. (Találkoztam már ilyennel, durva.)

Kérdező, nem hiszem, hogy a te felfogásoddal van a baj, lehet hogy rossz helyen keresgélsz, nem tudom, de biztos vannak még komoly kapcsolatra vágyó férfiak, csak a fiatalok többsége ebben a korban nem erre vágyik. Én sose pasiztam szándékosan aztán mégis lett. Kitartás. :)

2017. dec. 1. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!