Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most vagyok fiatal, most ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vagyok fiatal, most ezek alapján szórakoznom kéne csak?

Figyelt kérdés
24/l vagyok. Akárhányszor komoly kapcsolatot keresek, mindig ez van, hogy azt állítja a másik fél, hogy ő is, aztán kiderül, hogy mégsem, hanem csak kettyinteni akart, és az a válasz mindig, hogy nem tudom élvezni az életet, túl komolyan veszem a dolgokat. Én így viszont csak egy darab húsnak érzem magam. Nekem hiányzik egy kis távolságtartás, izgalom, randik az elején, ismerkedés, de ezt valahogy mindenki ki akarja hagyni, mindenki egyből szexet akar, nem kíváncsiak rám, megismerni a belső értékeim. Sok más korombeli nőnek könnyen megy ez a lazaság, nekem nem. Most velem lenne a baj?
2017. dec. 1. 08:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A normális srácok, akik mernek kezdeményezni, már évek óta kapcsolatban vannak 25-30 évesen, azok akik nem mernek kezdeményezni, és csendesek, azokat meg észre se veszi a lányok nagy része. A többi meg szinte mind a könnyű kalandok után fut.
2017. dec. 1. 09:24
 12/24 anonim ***** válasza:
46%

Utolsóval maximálisan egyet értek. A férfiak nem hülyék. Tudják, hogy kivel éri meg komoly kapcsolatot kialakítani, és ki az, aki ennél többre nem alkalmas. Én is ez a korosztály vagyok, de az az igazság, hogy minden férfi ismerősöm a komoly kapcsolatokat keresi. Minden férfi csak addig mondja, hogy nem kell neki kapcsolat, amíg meg nem találja azt a nőt, akivel érdemes.

A szórakozás, az életed "lazasága" pedig nem fog elveszni egy kapcsolatban sem (ha az jó kapcsolat). 18 éves korom óta vagyok a párommal, mégis mindketten izgalmas, aktív, nyitott életet élünk. Semmilyen befolyással nincs a kapcsolatunkra és oda-vissza. Attól, hogy valakivel komoly kapcsolatban vagy ugyan úgy el lehet járni bulizni, haverokkal lenni, ugyan úgy lehet baromi jó szexuális életed.

2017. dec. 1. 09:26
 13/24 anonim ***** válasza:
A 10-es válaszolóra gondoltam, bocsi.
2017. dec. 1. 09:27
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Kérlek, honnan tudnák, hogy mire vagyok alkalmas, ha jóformán ki sem nyitottam a számat és meg sem szólaltam? Nem, nem öltözöm úgy, hogy ez legyen a következtetés, és ha beszélek, sem elcsépelt, unalmas, "női témákról". Igyekszem nőies, kedves, és jó társaság

lenni, nem feszülök bele, de nem szarom le a helyzetet és a másikat. Mindenhol elismernek és megbecsülnek, csak ha párt keresek, akkor megy ez... Van önkritikám, ha nem az lett volna az első dolgom, hogy magamat okoljam és magamban keressem a hibát, nem is én lennék. De ez nem erről szól, nem arról, hogy én unalmas vagy komolytalan, vagy szerethetetlen vagyok. Én örülnék a legjobban, ha belülről fakadna a gond, azt legalább tudnám kontrollálni.

2017. dec. 1. 09:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Te gondolod jól. De azért ráülhetnél ennek ellenére az egyszeműre. 😂
2017. dec. 1. 09:44
 16/24 anonim ***** válasza:
Mert két teljesen más dolog az, hogy valaki jajj de jófej meg milyen aranyos, jó társaság, meg az, hogy alkalmas egy komoly párkapcsolatra. Az egyikből nem következik a másik, semmi köze egymáshoz a kettőnek.
2017. dec. 1. 09:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Egy 3 éves és egy 2 éves bizonyítja, hogy alkalmas. Továbbra is kérdezem, hogy mit tudnak, ha meg sem szólaltam. A szikra megvan, a maradni akarás nincs, mert para, ha a csaj azt mondja, "elköteleződni". Elhiszem, ha valaki alkalmatlan dolgokra, de eleget malmoztam magammal és szakemberrel is, hogy ezt a gyenge érvet ne tudjátok lenyomni a torkomon.
2017. dec. 1. 10:14
 18/24 anonim ***** válasza:

nyugi, van még ilyen értékrendű férfi

én ismerek jópárat

2017. dec. 1. 10:33
 19/24 anonim ***** válasza:
67%

Gyerekek, nekünk nem azzal van a baj, hogy nem kellünk nektek. :D Abban legalább lenne valami egyértelmű. Azzal van a baj, hogy minden szánalmas hibridverzióját felhozzátok az intimitásnak az egyéjszakástól az összejárogatáson meg a barátság extrákkal kapcsolaton keresztül a nyitott kapcsolatig, de arra nem vagytok képesek, hogy a pícsátokon elüljetek, vagy ha annyira nem lehet minket komolyan venni, mert "nem vagyunk alkalmasak egy komoly kapcsolatra", normálisan lezárjátok az ügyet. Itt nem azzal van a gáz, hogy nem megy együtt, itt azzal van a gáz, hogy gerinctelen férgek vagytok (tisztelet a kivételnek), aki két dologért hajlandó mindent megtenni: a p*náért és azért, hogy ne legyen kapcsolatban. Komolyan, mikor kabátot meg ékszert akar venni, hogy lefeküdjek vele, meg olyan szexkapcsolatba invitál, hogy heti egyszer elmegyünk együtt vacsizni, vagy moziba, meg mindent csinálunk, mint egy normális pár, csak ne legyünk egy normális pár, és előbb fektet bele pénzt, mint energiát meg tiszteletet? És mindezt úgy, hogy mindig az első témák között szóbajött, hogy én párt keresek, nem egy élő dildót.

Na álljon meg a menet...

2017. dec. 1. 11:26
 20/24 A kérdező kommentje:
Totál egyetértek!! :D
2017. dec. 1. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!