Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vagyok fiatal, most ezek alapján szórakoznom kéne csak?
Nem hiszem, hogy veled van a baj. Nekem is ezt nyomatják, meg hogy ők élni akarnak. Ez élet? Komolyan más-más ócska lotyó mellett kelni, aki általában csak elterül és szétteszi és ennyi a nagy élmény? Annyira üres, primitív, szánalmas nekem az, aki ezt komolyan akkora bulinak fogja fel, hogy emiatt nem akar elköteleződni... De legalább ne akarná rám dumálni, meg ne hazudozna, hanem kezdené ezzel, hogy egy hangyányit se éljem bele magam, és ne huzza az időmet. De nem. Hogy őszinte legyek, én az utóbbi pár hónapban pont ezért zárkóztam el a társkereséstől már. Nekem nem hiányzik az lelkileg, hogy napi szinten tudassák velem, hogyan kefélnének meg, meg azt, hogy gyakorlatilag semmi más nem érdekes bennem a testemen kívül számunkra. Azért úgy gondolom, hogy nem vagyok emberileg meg tartalmilag egy nagy üres nulla, akivel semmi mást nem lehet kezdeni... Csak ki mit vesz észre a másikon. Nekem már kicsit sok volt szembesülni randin azzal, hogy a másik nem meghallgat, hanem hallgat, és nem érdeklődik, hanem faggat. Csakhogy ne mondhasd, hogy csak megdugni akar. Holott nagyon is, csak kell valami felvezetés, hátha be lehet etetni.
Amúgy nem lepődök meg. Pár fiú ismerősöm mondta már, hogy sok lány kezdi azzal, hogy komolyat akar, aztán csak azért mondja, hogy ne tűnjön egy ordas nagy k,rvának elsőre és/vagy simán befűzhető. Szóval azt hiszem, ezt "mi" rontottuk el részben. Mindenesetre szégyen az egész korosztályra és a szüleinkre nézve is, hogy komolyan érzelmileg ennyire diszfunkcionálisak lettünk. Számomra legalábbis ez a felfogás egyszerűen selejt. Nem az egyéjszakásban való részvétel, hanem az, hogy a túlnyomó többség csak és kizárólag erre alkalmas és erre vágyik. És semmi mást nem lát a másikban, olykor semmibevéve azt is, amit korábban mondott neki, vagy bármi.
21N
Én ellentábor leszek, szerintem veled is van baj, meg a srácokkal is. Te tényleg túl komoly vagy, és nem tudod elengedni magad. A monogámiának és a túlzott komolyságnak történelmi okai vannak, az ember alapvetően nem volt ilyen 0 előtt. Ez az erkölcsi gát a 20.században végre megszűnt,ma már szabadabb a világ, ezt vagy elfogadod, vagy nem. A megoldás az, hogy addig keresgélsz,amíg nem találsz egy hozzád hasonló srácot, a többit meg elhajtod a fenébe. A B megoldás,hogy elfogadod a helyzetet és nem 40évesen jössz majd rá,hogy "bakker, nem éltem" és csalod majd a férjed össze-vissza, bár ez már általánosítás részemről.
29F - többgyerekes családapa, aki "fiatalon" kiélte magát, és akinek a párja is ugyanezt tette /csak, hogy ne mondja senki, hogy a levegőbe beszéltem/
Egyet kell értsek én is, sajnos én se vagyok az a típus aki ilyen lazán tudja kezelni a dolgokat.
Bár biztos vannak ilyen normális srácok is...valahol.:D
Lányok, szerintem kicsit magatokba is kéne néznetek, mert elég érdekes, hogy egy pasit sem találtok, aki járna veletek. Én ugyanebben a korosztályban keresgélek (21 vagyok és 22-26 éveseket értem) és kb fele-fele arányban vannak azok, akik komoly kapcsolatot akarnának, és azok, akik csak szexelni. Szóval vagy rosszul válogattok, vagy valami hiányzik belőletek egy kapcsolathoz (lehet túl prűdnek tűntök, vagy hárpiának, vagy túl görcsösen akarjátok ezt a dolgot, vagy nem tudom :D).
Amúgy én úgy gondolom, hogy minden embernek mások az igényei, valakinek szüksége van arra, hogy kiélje magát, valakinek nem. Valakinek elég 1-2 év a kiéléshez, ahogy nekem is elég volt, más pedig még 30 fölött sem tud leállni. Nem vagyunk egyformák. Olyan is előfordul gyakran, hogy egyszerűen ideje nincs az embernek egy kapcsolatra. Én pl egyetemre járok, mellette dolgozgatok is, sportolok, nem tudok most elég időt és energiát szentelni egy kapcsolatnak, de nekem nincs is szükségem rá görcsösen, lehet pont ezért akad sok pasi, aki járna is velem, mert látják, hogy milyen magabiztos vagyok egyedül is és nem akarom ketrecbe zárni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!