Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyaság miatt lehet az, hogy havonta két havonta új barátnőm van?
20 évesen veszítettem el, még csak 24 éves vagyok és már 19 nővel voltam. (+még 2 aki leszopott, de több nem volt).
Mi kamuuu?
Ja és én is képtelen vagyok tartós kapcsolatot kialakítani. A leghosszabb az fél éves volt, de ott is a végén megcsalással. Vannak ilyen elbaszott, de azért egyben valahol szerencsés (a sok pina miatt) emberek.
Szerintetek csak olyan ember van a világon, aki full reménytelen örök szűz, VAGY az aki elveszíti 16 évesen, sok nővel kúr és még sok tartós kapcsolata is volt?
Ja és mindenki abból indult ki, amit a kérdező mondott.
A kérdező valószínűleg nem csúnya (csak azt hiszi magáról), hanem a belső alapján dobják ki őt a nők.
A csúnya nők is kidobnak téged, mivel rájönnek, hogy milyen is vagy a maszkod mögött, illetve meglátták a szerszámod méretét röhögtek egy nagyot és lapátra kerülsz.
Összegezve kimondottan jóképű vagy, csak a farkad méretén kívül a buksid tartalma is kevés, tehát fel a fejjel nem vagy ronda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!