Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azért sírnak hogy nincsenek már igazi férfiak mert így nehezebb dolguk van?
Állítólag a mai férfiak nem kezdeményeznek, nem udvarolnak, nem irányítanak, nem hódítanak stb.
Bizony elhiszem így hogy sok nő sír hogy hol vannak az igazi férfiak, mert így a nőknek is nehezebb mert aktívabbnak kell lenni.
Nem erről van szó szerintem. Egyrészt (szerencsére) sok férfi szeret "vadász" lenni a mai napig és ők zokon veszik ha a nő kezdeményez illetve sok esetben nyomulósnak tartják és nem érdeklődnek komolyabban az ilyen nő iránt. A másik véglet amit te írtál ők meg ugye várnák hogy a nő szedje fel őket. Viszont az senkire nincs ráírva melyik típus így sokszor azok a nők sem tudnak bátran kezdeményezni akik amúgy akarnának.
A másik gond ezzel hogy egy irányítani udvarolni képtelen férfi aki elvárja hogy a kapcsolatban a nő legyen a domináns nekem szóba sem jöhet. Próbáltam hasonló kaliberű pasival összejönni de hamar szakítás lett a vége mert egyszerűen képtelen voltam vele lefeküdni. Semmi férfiasat nem találtam benne így nem váltott ki belőlem vágyat sőt egy idő után taszított.
Mielőtt valaki belemagyarázza a túlzottan domináns diktatórikus pasik társasága se vonz.
A párom kezdeményező vezető típus ugyanakkor egyenrangú fél vagyok a kapcsolatban. Ezt egy gyengébb visszahúzódóbb bizonytalanabb pasival nem valószínű hogy el tudnám érni márpedig az általad vázolt viselkedés ilyen jellemre utal.
"Állítólag a mai férfiak nem kezdeményeznek," .. de ha kezdeményeznek, akkor nyálukat csorgató, agyatlan szánalmasok, akiket a farkuk irányít.
Maradjunk annyiban, hogy a nőknek semmi sem jó.
Igazi nő talál igazi férfit, ennyi. Hasonló hasonlót vonz. Aki sír, hogy jajj a pasik így meg úgy mennyire szemetek, az maga sem egy főnyeremény. Mindezt nőként mondom. Pont ugyan olyan irritáló az ilyen nők nyafogása, mint a hasonló mentalitású férfiaké.
Lehet én mozgok jó körökben, de én mindig azt látom, hogy ha egy férfi igazán érdeklődik egy nő iránt, akkor tesz is azért, hogy haladjon a dolog valamerre. Szerintem akiben tényleg megmozgat valamit egy nő, az minimum jeleket fog küldeni. Viszont egy kapcsolat kialakulása két emberen áll. A nőnek is ki kell fejeznie az érdeklődést. Persze, nincs annál férfiasabb dolog, mint udvaroli egy nőnek, de ezt illik viszonozni is.
"mert így a nőknek is nehezebb mert aktívabbnak kell lenni"
Bár nem akarok belefolyni az igazi férfi-igazi nő témába, de szerintem igazságosabb kissé, hogy a nők is aktívabbak.
Dunát lehetne rekeszteni a mindent elváró de cserébe semmit sem nyújtó lányoktól/nőktől. Az ilyeneket persze, hogy senki sem akarja megkörnyékezni.
Mellesleg nem csodálom, hogy sokaknak elmegy a kedvük a kezdeményezéstől, mert sok lány kegyetlen bunkó módon tud koptatni, letörik az ember maradék önbizalmát is. Természetesen tisztelet a kivételnek.
Van is erre egy vicc: kamu körmök, kamu hajszín, kamu barnaság, kamu mellek, kamu viselkedés, és ezek a nők az igazi férfit keresik.
Le lehet pontozni, de az ilyen nőknek (akiket említ a kérdező a kérdésben) semmi sem felel meg:
- ha nem kezdeményez, akkor nem igazi férfi
- ha kezdeményez, akkor szexéhes disznó aki biztos mindenkire ráhajt
- ha kedves akkor papucs
- ha nem kedves akkor bunkó, érzéketlen
Unalmas már ez a "hol vannak az igazi férfiak" picsogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!