Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha neten ismerkedted kb hány nap mire eldöntitek, hogy szimpi-e a másik?
hát ha 2 hátig csak beszélgetés van, és nem kerül sor találkozóra, egyre inkább érdekét veszti nálam.
én szoktam hamar randira hívni, ha benne van ok, ha nincs puhítom, újra hívom...ha akkor sem, akkor sztem a csaj sem akar komolyat.
sokáig nem jó húzni a személyes talit.
Sehányadik napon nem tudom eldönteni, hogy szimpatikus-e. 15-30 mondat után elhívom randizni. Addigra kiderül, hogy az alapkérdésekben passszolunk. Például én még nem váltam el, hiába élek külön régen, azt valamelyik nő nem viseli el. Vagy én nem bírom a háziállatokat. A randin derül ki, hogy szimpatikus-e.
Ha nagyon elfoglalt a nő, és lemondja, akkor elhúzódhat a randi 2-3 hét múlvára is, csak annak ritkán van teteje. És akkor sem csetelek igazán többet, akkor már csak az időpont áthelyezés a téma, maximum egy-egy mondat a randi előtt egy nappal. 45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!