Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra milyen egy természetes szépséggel megáldott nő?
2017. nov. 26. 14:51
11/16 anonim válasza:
#7 Mi férfiak egy ízléses mennyiségű sminket észre sem veszünk egy nőn. Ha abszolút nulla smink lenne rajta, ugyanígy nézne ki, legalábbis a mi szemünkben. Az általad linkeltek viszont agyon vannak sminkelve.
12/16 anonim válasza:
Amit az #5-ös linkelt, az olyanokra mondanám, hogy természetes szépség.
13/16 anonim válasza:
A legutóbbi barátnőm állítása szerint szinte sosem érdekelt senkit. Még természetesen, smink nélkül is szépnek, vonzónak tartottam. Ha a képhez kellene viszonyítani, talán nem nézett ki ennyire dekoratívan, nekem mégis a legszebb lány volt.
Nagyon szerettem. Azt hiszem nem a külső számított (pedig lenyűgözött), inkább a harmónia. És 30 feletti volt.
14/16 anonim válasza:
Az általad linkelt csaj egy meszelt arcú szürke kisegér. Ordít róla, hogy smink nélkül egy totál átlag alatti csaj lenne. Akik természetes szépségek, azokról egyébként a smink dacára is azonnal meg lehet mondani, hogy gyönyörűek, ugyanis az arcvonások számítanak.
Ők például teljes mértékben természetes szépségek:
15/16 anonim válasza:
Amit az #5-ös linkelt, az nagyon ott van a szeren. :D
16/16 anonim válasza:
A #14-es által linkelt első nő így néz ki tonna smink nélkül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!