Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tanácsaitok vannak arra az esetre, ha úgy nézek ki, mint Howard Wolowitz az Agymenőkből?
1. Keress fel egy jó fodrászt.
2. Aztán menj le az edzőterembe és kezdj el sportolni.
3. Foglalkozz önismerettel.
4. A ruha stílusod remélem nem ilyen gáz, mint neki.
Háááát... Fodrászat mindenképp. És n poénkodj annyit a szexről, meg ne hordj ilyen röhejes ruhákat.
Én külsőre nem, de beszédstílusra és mentalitásra ugyanezen sorozatból Stewart-ra hasonlítok, különösen mikor majdnem agyoncsapja egy lámpa vagy másokkal beszélget.
Szép próbálkozás, kár hogy csak azért vannak így, mert kllenek a szituációs poénok. Valóságban a 4 (Stewartal együtt 5) srácból egyedül a Sheldon-Amy páros ami hiteles, mert mindkettő elég bizarr és tényleg illenek egymáshoz.
Még a Lennard-Penny ami annyiban hiteles, hogy Lennard mindig alárendeli magát a neveltetése miatt és így tényleg élhetnek együtt.
Howard a valóságban nem jönne össze senkivel és az anyja halála után hamar meghalt volna, Raj-ról jobb nem is beszélni, habár ha okosabban használta volna ki a családi lehetőségeit (pénz) akkor előrébb lenne (illetve ha nem lenne erősen meleghajlamú), Stewart meg már öngyilkos lett volna, ahogy tervezte is.
Legyen jó humorod, de ne próbálj olyan görcsösen nőt szerezni mint howard.
Én is úgy nézek ki mint howard, a stílusom is hasonló. Személyiségre howard és az indiai csávó keveréke vagyok, eléggé feminin kicsit visszahúzódó, de a saját közegemben harsány, humoros ember vagyok. Minden helyzetre van egy-két poénom.
Ja és ennek ellenére talaltam magamnak egy penny-t, azzal a különbséggel, hogy az én barátnőm nem egy ostoba ribi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!