Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedtek, flörtöltök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedtek, flörtöltök munkahelyen, milyen tippeitek, tanácsaitok vannak?

Figyelt kérdés

2015. jún. 25. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy mód van, nem flörtölök ott. Több okból necces:

-ha alakulna valami, akkor nem akarom a munkatársaim szeme előtt

-ha nem alakulna valami, azt sem akarom a munkatársaim szeme előtt

-ha alakulna és bebukna csúnyán, azt sem akarom a munkatársak szeme előtt, és ráadásul ilyenkor az a legjobb, ha megszünteti az ember az exével a kapcsolatot, de munkahelyen mindig megvan az összefutás esélye-szóval inkább felmondanék.

Nyomós ok kell nálam ahhoz, hogy összejöjjek egy munkatárssal. Tudom, hogy tippet, tanácsot kértél...nos ez a véleményem. Ismerd meg jól, mielőtt belevágsz. Beszéljetek akár a munkahelyről, munkahelyi témákkal kapcsolatban, aztán már az itteni viselkedéséből is sokminden leszűrödik. Járj nyitott szemmel!

2015. jún. 25. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Megszagolhatom a gyonyoru harisnyas labad?
2015. jún. 25. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

En ugy h bemegyek dolgozni es mindenfele kollega ir valami rohejes imelt, aminek az a celja h beszelgetest generaljanak.

Ezekre valaszolok, kerdes h ki irja vs mennyire unatkozom, milyen hangulatban vagyok.

Ha valaki tetszik, akkor neha kinezek a monitorom mogul es akkor bamulas, neha mosoly, aztan egymas asztala elott maszkalas, massal beszelunk de egymast nezzuk (ez halalos:-)), kacsintas, a lenyeg az h mindig egymas kozeleben legyunk.

Ha o egy masik irodaban van, akkor bejon az en osztalyomba es vice versa. Ha tudja h 12:30 kor vagyok szuneten akkor o is, bamulas etc.

Aztan vannak a beszelgetos normal flortolok, imelre korlatozas, illetve odajon az asztalomhoz valami banalis baromsagot kerdezni de csak azert h ott legyen, boduletes nagy mosoly, kb azt hiszem h megnyerte a jackpotot vagy ilyesmi, en visszamosoly, o hellooo ding dong, aztan imelhez vissza:-)))

Ezek ilyen alap dolgok...de a flortnek rengeteg a verzioja es az osszes jateknak indul, unalomuzes csak utana nehany komolyra fordul. Egyebkent az altalonos ez a helloszia milyen a napod, gyors dumcsi....aztan vannak az orult flortok,van ahol baromi eros vagy van ezert a felek meg sem szolalnak de korulottuk mindenki latja h valami van.

Aztan van a halal szerelmesek egymasba de mindketto felenk...mindket verzio extrem es erzelmileg veszelyes es mindegyik csak ugy loki az adrenalint:-))

Jobb mint a kave:-)))

2015. jún. 25. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb, amikor "véletlenül" összefuttok, tudtok beszélgetni. A mosoly mindent megold! Beszélgess vele, kérdezd, aztán ha visszakérdez, akkor látszik, hogy érdekled. Hogy tetszel-e neki, az már más.

Viszont én kerülöm a munkahelyi kapcsolatot, bár ez biztos munkahelytől is függ, mert azért vannak nálunk is párok.

2015. jún. 25. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Azelőtt munkahelyen soha nem ismerkedtem. A suli és a munkahely jobb, ha távol marad a magánélettől, akár heteró, akár meleg kapcsolatról van szó. Most viszont a barátnőmmel közös vállalkozásba kezdtünk. :)
2015. jún. 26. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Leírom amit láttam: nos a nő folyton a pasi előtt illegett a magassarkú cipellőjébe a felsője meg túl kivágott volt. A nőnek volt pasija de ezt a srác nem tudta vagy nem hitte el hiába mondtuk neki. A nő mindig kedveskedett a pasasnak, meg bókolt neki h milyen jól néz ki stb. A pasit elhívta ide-oda, aztán egy bulin khm a pasi rástartolt, persze nem jött neki össze, mert a nőnek volt pasija és csak a hülyítés szintjéig ment el ezzel a másikkal...szegény. Sajnáltam túl jó ember.
2015. jún. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!