Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magányos farkas, "lúzer" tipusú srác mellé milyen nő illene?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy lehetne párja az ilyen férfiaknak is, milyen nő jöhetne szóba melléjük, amikor még a kevésbé jól kinéző nők is a talpraesett vállalkozó férfiakat hajszolják leginkább? Az a baj, hogy itt az oldalon megy a mellébeszélés, hogy mindenkinek lehet párja, de semmi konkrétumot nem irtok, hogy az ilyen nem éppen szerencsés férfiak mellé kit tudnátok elképzelni?2017. nov. 26. 12:11
11/14 anonim válasza:
Ha van ereje, akkor egy belevaló nő, aki képes neki megmutatni, hogy miért jó az élet, illetve társsal élni. Nem egy full pozitív, rózsaszín ködben élő elvarázsolt nőre gondolok, hanem olyanra, akiben van élet, extrovertált. Csak legyen energiája a nőnek valóban kihozni ebből az életmódból.
12/14 anonim válasza:
szerintem egy érzelmileg sérült, nevelőotthonban nevelkedett egyén jó lehet, aki meg tudja becsülni őt
13/14 anonim válasza:
Magányos farkas mellé? Leginkább gumi..
14/14 anonim válasza:
A lúzer pasikat a pénzéhes szegény de feltörekvő lányok találják meg. Na meg akikből anyukák lettek. Hangsúlyozom nem minden anyuka ilyen de van köztük sok ilyen! Exem 17évesen szűlt szar volt az élete az tény...nagy szerelem volt 5 hónapig aztán sok fellángolás csak leszokott a munkáról,én kerestem neki de neki semmilyen helyen nem tudott megbecsülni. Azt mondta költözzünk össze, kérdeztem miből (ja neki napi doboz rendes vagy töltött cigi járt a gyereknek meg az édesség). Elküldtem........ utánam lévő pasit csalta még a pasi eltartotta meg a gyerekére vigyázott, aztán akivel csalta azzal bútorozott össze. Én fél lúzer voltam de az utód az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!