Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 éves nem csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 éves nem csúnya vékony kedves nem vallásos nő még szűz akkor tuti valami nagy baj van?

Figyelt kérdés

Ilyen nővel ismerkedik, eddig nagyon szimpi de mikor mondta hogy még szűz nagyon meglepődtem.

Mondta hogy nyugodtan meneküljek de valóban nem volt még férfival és azért mert nagyon zárkózott és kedves aranyos fiúk elkerülték.

2017. nov. 26. 10:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Erősen introvertált személyiség. Nincs azzal gond, ha neki ez nem gond. Nincs előírva, hogy kötelező mindenkinek dugni.
2017. nov. 26. 12:11
 32/37 anonim ***** válasza:
47%
Van ez a kisugárzás meg szociális dolog! Lènyeg egyes emberek annyira antiszociállisak ès unalmasak, hogy az èlet/társadalom mindig a peremre taszìtja őket! Hiába szèp egy nő valamiért senki se akar tőle semmit.. Barátnői sincsennek csak pár unalmas .
2017. nov. 26. 12:15
 33/37 anonim ***** válasza:
20%

Volt munkatársnőm volt ilyen típus

Végül sikerült vele kissé ittasan beszélgetni (nyugdíjbavonulós bulin vadul mérték a vodkanarancsot)

Nem falak voltak a szexualitása körül, inkább hegyláncok. Elmondása alapján anyuka aszexuális szerintem, emellett megvoltak az elképzelések a jövendőbeliről, ami valahol a disney hercegek és tvájlájtos Edvárd közt mozogtak.

Volt pasi, akit azért dobott mert három hónapnyi járás, ebből egy hónap együttalvás után rátért arra, hogy jó lenne szexelni.

Végül még ott dolgoztam, mikor egy srác bejutott a bugyijába.

Az első szexuális élmény, mint egy atombomba, úgy elsöpörte a gátlásait, és nekiállta "behozni a lemaradást"

2017. nov. 26. 12:30
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy most milyen a külseje? Mi van, ha az elmúlt években pont azon dolgozott, hogy ilyen legyen? Tavasz óta járok fogászatra, SZTK-ban nem találtam jó orvost errefelé, nem kevés pénzbe került, hogy most szépnek mondhassam a mosolyom. Gyerekkoromban fogszabályzáson félrekezeltek, ami szintén nem kevés pénz volt. Hosszú évekig fájt a fogam egy pici szellőtől is, emiatt mosolyogni sem tudtam őszintén fájdalom nélkül, és sok fogorvos csak a vállát rángatta és nem csináltak a fájdalmammal semmit. Szerinted hány ember akar valakivel kezdeni, aki nem tudja elnevetni magát, mert a következő pillanatban a fájdalom összehúzza a száját?

Most szépek a fogaim és nem fájnak, de ez tudod, mennyi időbe és pénzbe került?

2017. nov. 26. 12:32
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Zarkozott,magasra tette a mercet amit senki sem ugrott meg meg eddig,aztan mar emiatt meg jobban bezarkozott. Sztem ha tetszik es "hagyja magat", szimplan kezeld ugy mint egy nagyon fiatal szuz lanyt akihez ido kell. Aztan majd meglatjatok h szemelyisegre,szexualitasra passzoltok-e.
2017. nov. 26. 16:47
 36/37 anonim ***** válasza:

Kérdés, neked mi számít NAGY bajnak.

Én nem ilyen idősen vesztettem el, de olyan korban, ami másoknál már "ha egy nőnek ennyi idősen nincs kapcsolata vagy szexuális tapasztalata, tuti gáz" kor. És volt velem baj - leginkább óriási önbizalomhiány és paranoia. Ez meg zárkózottsághoz és nem pozitív kisugárzáshoz vezetett. Egy ilyen nőt meg sok férfi vagy jégkirálynőnek hisz vagy azt hiszi, hogy savanyú vagy. Pedig csak nem sétálsz magabiztosan.

Amúgy ez olyan dolog, ami valakinek nagy baj, valakinek meg nem.

Ha amúgy szimpatikus, én tovább ismerkednék vele. Aztán előbb-utóbb csak kibukik, ha olyan gondok vannak vele, amit te nem bírnál kezelni.

2017. dec. 6. 12:14
 37/37 anonim válasza:
Nem az Emese az ?
2018. jún. 6. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!