Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 éves nem csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 éves nem csúnya vékony kedves nem vallásos nő még szűz akkor tuti valami nagy baj van?

Figyelt kérdés

Ilyen nővel ismerkedik, eddig nagyon szimpi de mikor mondta hogy még szűz nagyon meglepődtem.

Mondta hogy nyugodtan meneküljek de valóban nem volt még férfival és azért mert nagyon zárkózott és kedves aranyos fiúk elkerülték.

2017. nov. 26. 10:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
61%
Lehet nem kívánja a szexet, aszexuális.
2017. nov. 26. 10:59
 12/37 anonim ***** válasza:
96%
Kicsit talán furcsállanám, de betudnám annak, hogy biztos nagyon romantikus alkat lehet, és valljuk be, a mai világ nem dúskál a romantikus szituációkban és gesztusokban. Lehet, hogy valami olyasfajta ismerkedést képzel el, amit a romantikus filmek, vígjátékok tömkelegében lát/látott, és addig nem adja magát, amíg ilyenben nem lesz része.
2017. nov. 26. 11:01
 13/37 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk én csak 26 vagyok és szűz, de én ronda is vagyok. Szerintem ott baj van...
2017. nov. 26. 11:05
 14/37 anonim ***** válasza:
0%
Mivel vallásos ezèrt nem mondanám gáznak! De valahol èn is vallásosan lettem nevelve.Az a lány akivel együtt vesztettük el a szűzessègünket (20èvesen) is el el járt a templomba mintahogy a főiskolás időkben a lakótárs csajok is. Az emlìtett exemmel elvileg 3 èvig csak èn feküdtem le ès imádta a szexet ahogy a lakótársunk lány is (na ő tapasztalatott szerzett bőven ma pedig minta felesèg). Volt 2 ève randim 25 èves lány lehetne "èlete" ha nem egy eldugott megélhetési bűnözőkkel teli faluban lakna.Ő mondta "èn az olyan dolgot nem szeretem".amikor egy hangyányit erotikus mondatot ìrtam neki. Amilyen szèp a lány olyan butára lett nevelve! Ő a 30+os báttya anyukája egy szoba konyhában éltek ès mind az egyháznál dolgoztak minimál bérért aztán a papnak ingyen.Amire ki szeretnék lyukadni az ilyen lányokba bele sulykolják, hogy a szex rossz azt csak a csúnya rossz férfiak akarják ès elértéktelenednek ha kiélik a vágyaikat( normál keretek közt. ). Nagy baja nincs csak annyi max, hogy fantáziadús ès rendszeres szexre ne számìts tőle!
2017. nov. 26. 11:06
 15/37 A kérdező kommentje:
NEM VALLÁSOS
2017. nov. 26. 11:07
 16/37 anonim ***** válasza:
50%
14es vagyok elnéztem a nem vallásost....a "nem"et nem láttam
2017. nov. 26. 11:07
 17/37 anonim ***** válasza:
4%
13as magad szerint ronda vagy ok! De aki el akarja veszteni ès nőből van annak számtalan módja van mèg rondább pasikkal összejönni.
2017. nov. 26. 11:12
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
"Még 3 hét után se jutottak oda,hogy átölelje és megcsókolja." - Ennyi idő alatt egy idegen velem sem jutna el eddig, pedig nem vagyok kifejezetten zárkózott típus, de ehhez nekem kell egy olyan bizalmi szint, ami 3 hét alatt egy idegennel nem alakul ki.
2017. nov. 26. 11:21
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi baj lenne? Szerinted mentálisan biztos egészséges az, akik a nemi szervüket bedugják/betömik valahova? Mire garancia az, hogy a nem szűz ember jó ember?

Mellesleg sok szűz nőt ismerek, magam is az vagyok, ugyanennyi idős. Egyszerű az ok, a 20-as éveimben nem a szexi cicababa voltam, amit mindenki alapnak hisz, hanem bálna. Ennyi az ok.

2017. nov. 26. 11:23
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem adj neki esélyt, hogy megismerd. Szűz? Na és? Én elmúltam 30, nem vagyok szűz, de csak egy férfi volt az életemben, akivel eljutottunk szexig, az is még 20-as éveim elején, azóta senki. Csak mert egyszerűen nem úgy alakult az életem, más dolgok előrébb kerültek a fontossági listán, munka, önállóság, a szüleim is nehezen viselték, hogy felnőttem, és ebből voltak gondok, és nem ismertem meg senki olyat, akivel alakulhatott volna több, vagy éppen eleve rossz időszakban voltam és nem volt hangulatom ismerkedni. Ez van, ettől még lehet ítélkezni, csak nem biztos, hogy igazad lesz. Természetesen lehet vele is probléma, de az is lehet, hogy egyszerűen csak több szempontból túl zűrös volt a korábbi élete és mostanra egyenesedett ki.
2017. nov. 26. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!