Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 éves nem csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 éves nem csúnya vékony kedves nem vallásos nő még szűz akkor tuti valami nagy baj van?

Figyelt kérdés

Ilyen nővel ismerkedik, eddig nagyon szimpi de mikor mondta hogy még szűz nagyon meglepődtem.

Mondta hogy nyugodtan meneküljek de valóban nem volt még férfival és azért mert nagyon zárkózott és kedves aranyos fiúk elkerülték.

2017. nov. 26. 10:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
5%

#18: Ez furcsa, egyik ismerősöm 2x találkozott a sráccal, és a 2. után már össze is jöttek, de már az elsőn volt csók, és már majdnem 1 éve együtt vannak.

Ez a történet ugyanakkor abszolút hihetetlen, egyrészt nincs olyan lány, aki eleve zárkózott aranyos fiúra vágyik. Az ilyen lányoknak mindig kellett hogy legyen előtte egy nyitott, magabiztos férfi, aki után rájön, hogy velük nem illik össze.

Meg egyébként is 30 évesen már minden normális lány férjnél van, vagy legalább is volt férjnél.

2017. nov. 26. 11:32
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki gyorsan belemegy egy kapcsolatba, van, akinek ehhez több idő kell. Nem vagyunk egyformák, én meg nem vagyok kapcsolatfüggő. :-)
2017. nov. 26. 11:34
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira ritka ez, mint sokan gondolják. Én is ismerek pár 30 feletti szüzet, ettől függetlenül teljesen normális emberek, normálisabbak, mint jópár nem szűz.
2017. nov. 26. 11:36
 24/37 anonim ***** válasza:
90%
Én két ilyet ismerek, az egyik egy szép lány, vallási okokból szűz még, még nem találta meg élete párját. A másik egy teljesen átlagos lány, de a szülei annyira szigorúan fogták, hogy ez lett az eredménye.. 32 éves, szűz, sose volt senkije, soha nem megy sehova. Szülei elérték amit akartak.
2017. nov. 26. 11:44
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Igen, 30 feletti szűz férfi, vagy bálna/ csúnya nő az simán hihető, de olyan aki ezek közül egyik sem, az már nagyon nem hihető, vallás ide vagy oda.
2017. nov. 26. 11:52
 26/37 A kérdező kommentje:
Küldhetek privátba képet aki szeretne hogy ilyen külsővel hihető-e a dolog
2017. nov. 26. 11:55
 27/37 anonim ***** válasza:
24%

Volt egy barátnőm, aki 25 évesen vesztette el velem.

De azért a 30 az már elég necces, ott valami gond van. Nem feltétlen súlyos, csak pl irracionális félelem attól, hogy csak lefektetik, vagy ilyesmi.

2017. nov. 26. 11:56
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Jah, és aki 30 éves koráig egy szál kedves, aranyos férfivel nem találkozott, ott valószínűbb, hogy csak ő érzi ezt, mint az, hog minden ilyen férfi elkerülte
2017. nov. 26. 11:57
 29/37 anonim ***** válasza:
29%

Ne küldözgesd a képét.

Te is csak megbszni akarod?

2017. nov. 26. 11:58
 30/37 A kérdező kommentje:
28. Meg kell jegyezni, csak otthon ül, nem jár sehova, munkahelyén csak nő van, utcán meg nem próbálkoztak még nála
2017. nov. 26. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!