Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nem igazán jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem igazán jönnek be a férfiaknak a kislányosabb alkatú nők, vagy kizárólag bennem van a hiba, hogy nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Főleg 25 felett érdekelne, alatta az már nem az én korosztályom...
2017. nov. 25. 18:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha 25 éves nőként azt hiszed, hogy a kislányos alkatod miatt nem találsz párt, akkor a gondolkodásod még jobban tükrözi egy kislány gondolkodását. Nem hiszem, hogy a kinézeteddel lenne a probléma.
2017. nov. 25. 19:11
 22/32 anonim ***** válasza:
65%

nekem van egy ismerősöm 28 éves csaj és olyan a testalkata mint egy 13 éves kislánynak.

kicsi,formátlan ropi,az anorexia előtt egyel szinten vékony.

4-5 évig lakásos prostiként dolgozott és kb soha nem volt üresben annyira keresett volt.

szóval sokaknak tetszik az ilyen test.

2017. nov. 25. 20:08
 23/32 A kérdező kommentje:

Azt elárulja valaki, hogy mi az a "kisugárzás"?

A stílusommal nincs baj, se zárkózott nem vagyok, se mogorva, sőt, épp az ellenkezője. Azt se lehet mondani, hogy ne járnék el sehova, az időm nagy részét emberek között töltöm.

2017. nov. 25. 20:41
 24/32 anonim ***** válasza:
52%

Most komolyan, tényleg nem tudod, hogy mi a kisugárzás??? :O

Nemcsoda, ezek szerint, hogy senki se akar veled lenni, mert sötét vagy, mint az éjszaka.

Felvilágosítalak:

Külső kisugárzásod azt jelenti, hogy minden érzelmed látszik rajtad kívülről, pl. ha szívből boldog vagy, ha búvalb..szott vagy, adod az elérhetetlen jégkirálynőt.

Minden, ami lerí az arcodról, mimikádról, testtartásodról, viselkedésedről.

2017. nov. 25. 20:45
 25/32 A kérdező kommentje:

#24 Nagyon kedves vagy, ezzel a stílussal biztos nagy sikered van a nőknél...

Nem hiszem, hogy pontos a definíciód, de oké.

És gondolom ezek alapján akkor játszam meg magam, ha nem vagyok alapvetően ilyen ember, ugye? (Nyilván akkor az lesz a baj...)

2017. nov. 25. 20:58
 26/32 anonim ***** válasza:

1. Nő vagyok.

2. "És gondolom ezek alapján akkor játszam meg magam, ha nem vagyok alapvetően ilyen ember, ugye?"

Te tényleg ennyire h..lye vagy, vagy csak itt tetteted a sötét kislányt?

LÉGY ÖNMAGAD!!! Hányszor kell még ezt hangoztatni??

Egyébként pedig felsoroltam a két végletet, de akkor te egyik se vagy. Akkor te milyen is vagy?

Várj, te szerintem akkor nem is létezel!

2017. nov. 25. 21:01
 27/32 anonim ***** válasza:
51%

Képet küldesz és megmondom, mi a baj a kisugárzásoddal.

Üdv: A csernobili atomreaktor.

28/32 anonim ***** válasza:

ezt tényleg csak képről lehetne megállapítani.

nekem küldhetsz,van barátnőm,úgyhogy nem akarlak felcsípni,viszont ítéletet tudok mondani.

29/32 anonim ***** válasza:

Itt valami más baj van, rengetegen szeretik.

Ha pesti vagy és ebédszállító akkor pl. nekem is tetszel.(Ha a csepeli lány vagy)

2017. nov. 25. 21:07
 30/32 A kérdező kommentje:

"Egyébként pedig felsoroltam a két végletet, de akkor te egyik se vagy. Akkor te milyen is vagy?

Várj, te szerintem akkor nem is létezel!"

Ha ebben a stílusban kommunikálunk, akkor legyen:

Ügyes kislány vagy, csakis végletek léteznek a világon, semmit más.

Nem létezhet olyan ember, aki ismerős, megszokott, ne adj Isten egyszerűen csak szimpatikus társaságban mosolyog, de nem járkál úgy egész nap, mint egy vigyorgó idióta. Egyszerűen ilyen nincs. Kizárólag úgy lehet valaki önmaga, ha mindent kimutat kifelé, különben akkor nem is létezik. Nincs olyan, hogy valaki másképp önmaga...

Mindig mindenkinek teljesen nyitott könyvnek kell lenni, mert csak erre buknak a férfiak, a többiekhez hozzá sem szólnak, nem? De. Mert az összes férfinek ez kell (hiszen egyformák, ezek szerint).

És nyilván csak neked lehet igazad, a te véleményed az egyedüli, ami működik, meg a te tapasztalatod a világról.

Ja, és én csak hat kilós kettlebellel edzek, biztos ez a baj, amitől nem formálódtam még nővé...

2017. nov. 25. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!