Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a badoon, nagyon bejön. De csak kreditért lehetne ráîrni, megkerestem az fbn és ráírtam ez hiba volt?
Engem egyszer megkerestek így. Zaklatásnak vettem.
Mondjuk nem írta a pasi, hogy pénzbe került volna, de ha írja, nem csak mániákusnak hanem sóhernek is tartottam volna.
Komolyan nyomozol a másik személyes dolgai iránt, minthogy kiadj x összeg arra a módszerre, amit ő is pártol?
Azóta másik emailt és facebookot használok egyébként társkeresésre, ezek a férfiak nem normálisak..
Én rettentő rossz néven venném, hogy nyomozgattál utánam.
A fene sem akarja kiadni a nevét, mindent, idegenekenek.
Tökmindegy, nyilván azért használ egy szolgáltatást, hogy OTT keressék meg az ismerkedös dolgokkal és ne pl fészen.
Ennyi :)
Én is a munkahelyi iméleket nem a személyes címemre kéretem, és ha vki ott ir munkaügyben, azét ki is törlöm válaz nélkül, pusztán mert NEM arra van a privát fiokom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!