Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik nem csajoztok. Örültök neki, vagy depisek lettetek miatta?
Erősen azon vagyok, hogy f..ck it, letojom. Bennem van a lemaradok valamiről, a másik felem meg azt mondja már megtettem mindent. Nem egy haverom már rájuk sem neznek, és azt mondják sokkal jobban vannak, no stressz.
Akik nem csajoztok, mit csináltok helyette? Jobban érzitek magatokat?
Előre szólok, NEM kérek egymás fikázásából, meg egyéb megjegyzésből. Normális beszélgetést akarok indítani, nem fikacunamit, meg hétvégi ideglevezetést. Csak srácoktól szeretnék választ!
Nem csajozok. Most volt egy szakításom. Nehezen dolgozom fel, használok egy-két “szert” hogy elviselhetőbb legyen. Lehet ha csajoznék akkor jobb lenne valamennyivel. Könnyebben túltudnám tenni magam. De úgy vagyok vele, hogy megkell szenvedni a dolgot. Most a magány a depresszió és kilátástalanság a “barátaim”. Érzem, hogy totálisan elnyom a depresszív mélyapátiás érzés, már lassan 4 hónapja. Próbálok alkotni a kereteimen belül, kicsi, apró lépésekkel.
Fiatal koromban úgy éreztem, hogy elszalad mellettem az élet, későn kezdtem el a csajozást, 18 évesen, de utána ami a csövön kifért. És így 8 év távlatából visszatekintve, bánom, hogy nem vártam annak idején még 3-4 évet a csajozással, mert ugye a sok csajozás....kiégetett. 18 évesen rajtam volt az 5 perc, uram isten kiöregszem....féltem, hogy lemaradok mindenről...depressziós voltam, nem tudtam már lesz/\rni se a dolgot, de így.....mostanra rájöttem, hogy nagyon elsíettem a dolgokat.
Én most nem csajozok, mert kicsit ki szeretném pihenni magam, ismeretet gyűjteni. Ettől függetlenül beszélgetek lányokkal, csak nem randizgatok.
Szóval aktív csajozó vagyok, csak szünetelek, így mondom. :-)
Nem hiszem viszont, hogy mások (akik nem is tudnak csajozni) örülnek ennek. Elég rossz életük lehet, hogy nem tudnak lányokat megérinteni, a dugást meg már ne is említsük. Pedig nekik is dugni kéne, hát ez van.
De persze, tényleg nem mindenkinek jut nő. A lányok a magabiztos srácokat szeretik, ahhoz viszont, jellemfejlődés kéne azoknak, akik most félénkek. De ezt nem mindenki vállalja. Szóval maradnak úgy.
Az elején van egy rossz fázis, de aztán ez elmúlik és egyfajta megkönnyebbülés lesz belőle, hogy elengedted ezt a dolgot.
Nem kell a csajokat túl kényelmes helyzetbe hozni, mert már így is látni az eredményét. Ha akarnak valamit, tegyenek érte ők.
Én nem csajozok.
Mit csinálok helyette?
Lekötöm magam.
igazából nem is hiányzik mellőlem egy rikácsoló libus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!