Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fogazattal lehet valakinek kedves átlagos barátnője? Megértik a nők, ha valaki nincs pénze rendbe tenni egy ilyen fogazatot?
Olyan nincs, hogy nincs pénzed.
Egy fogkőleszedés 5-6000 ft a fogpótlás meg nem kívánság. Ha nem csináltatod meg mielőbb - akár kölcsöből -, akkor az összes! fogad kirohad, és hidd el, egy fogsor sokkal drágább, mint egy-két korona.
Semmi sem lehetetlen.
Szerintem lehet.
Bár ez kicsit visszavet a löketből gondolom. Mondjuk tök jó úgy enni, hogy megvan mindegyik fogad, meg kényelmes is, meg jó ha megvan. Sehogy se tudod pótoltatni?
Nekem a fogorvosom azt mondta, hogy a kiesett fogakat pótolni kell mert a mellette lévő is kieshet.
Bár ha nem megy, tudok egy kisajtót...hogy megcsináltasd.
Én allergiás vagyok a fogakra de kegyetlenül. Őszinte leszek, nem vagyok nagyképű se semmi de nekem nem lenne gusztusom hozzád.
Amúgy meg, még pénzed sincsen?!Miből élsz?
Kedves, átlagos lány, hasonló fogazattal?
Vagy neki azért legyen rá pénze, hogy szép legyen a foga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!