Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ilyenkor?
Tetszik egy lány és én is neki.
Azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot, de lefeküdne velem.
Én magamat nagyon gáznak érzem az ágyban (nem voltam sok nővel és nem is voltak jó élmények). Ezért nem is nőtt meg ez a szám sokra, meg nem is érdekel ez a dolog.
Viszont nagyon kedvelem őt. Úgy tudom másoktól, hogy ezt a dolgot úgy gondolja hogy nem akar most kapcsolatot de lehet később változni fog.
Magyarra lefordítva ha jó vagyok az ágyban akkor lehet utána lesz valami. Neki régen nagyon sok partnere volt, most állítólag nincs senki és ezért akar engem. (bár nyilván azért van kiből válogatnia)
Szóval én már egy ideje nem keresem, hiányzik de félek a beszélgetéstől is, és a találkozástól is. És ő sem keres engem. Illetve szó volt egy közös programról, ami egy valamilyen szinten nyilvános hely és ott akar szexelni. Amiben egyébként benne lennék, ha járnánk és már gyakorlottabbak lennék, vagyis inkább én lennék gyakorlottabb.
25 F
Fordított esetben az szokott menni, hogy ha képes vagy a másik seggét is kinyalni az ágyban, akkor esetleg megtart. Ami megalázó, de ez van. Ebben az esetben még egy ilyen folytatásban is kételkedem.
Női szemmel, ha én valakitől nem akarnék kapcsolatot, akkor az úgy is maradna. Nem azért, mert nem lehet, hogy belehabarodom a másikba, csak felhívnám a figyelmet a múltjában lévő sok partnerre. Ha egy nő képes volt érzelmek nélkül szexelni és random váltogatni a partnereket, neki nem okoz gondot szemrebbenés nélkül továbbállni innen sem. Olyanról már hallottam, hogy két kevésbé tapasztaltabb ember megegyezett, hogy akkor mi most egyszer lefekszünk, aztán egymásnál maradtak. De aki ipari szinten űzi, annál tök természetes hagyni a másikat a fenébe, mégha valamikor képes is lesz esetleg romantikusabb kapcsolatot kialakítani.
Hát nem egy felé mutatnak a " vektoraitok".
Már bocs, te egy normális kapcsolatra vágyó, tapasztalatlan, tiszta szívű fiú vagy, a csaj meg egy testiséget hajszoló ...
Egótuning skizó csaj hülyiti maga körül a férfiakat.
Elnézést a feltételezésért de az "unalmas" konzervatív monogám félénk udvarlós srácok esélytelenek az ilyen skalpvadász önző tapintatlan csajoknál
Lelketlenül és gátlástalanul férfiakat megalázó módon csak az önzősége van előtérbe.
Alap hogy sok vasat tart a tűzben és a legjobbakra pályázik mindig vadássza az újabb ex jelölteket némelyik lúzerhez még vissza is tud térni esetleg sebtapasz szindrómában de utánna dobja.
Hazug önző lelketlen hűséget hírbókl sem ismerő még mgának is hazudó szeretni ténylegesen és tartósan nem tudó komplexusos személy.
Jobb ha elfeleted, mert képzelf ha beleszeretsz ebbe a lányba? Netán annyira hogy elfogadod ezt a szürreális felfogását, aztán téged is dob miután elhitette veled hogy szereted neki adod a szíved ő pedig összegyűrve a sarokba vágja szó nélkül amikor olyan kedve van és még utánna is szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!