Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diplomás, csinos, fiatal nőnek tapasztalataitok szerint milyen igényei vannak társkeresés szempontjából?
Nem kell a menőzés, hogy ipari nőket dugsz szakmunkással, munkahely nélkül... ez nem érdekel. A tanácsok sem, hogy mit tegyek vagy mit ne, hisz nem ismersz. A kérdésre válaszoljatok, lehetőleg megélt tapasztalatok alapján !
A csinos nem kihívót jelent, a diploma nem manager bsc-t.
Köszönöm, hogy olvastad a kérdést !
Mivel nem ismerek diplomás nőt aki szóba állt volna velem nem tudom. 49 éves koromig egy diplomás nő rám se nézett soha, nemhogy bármiféle kapcsolatra esélyem lett volna nála.
Ennyi a saját a tapasztalatom. De ez nem mérvadó, mert olyan extrém lúzer vagyok, amilyen nem sok van ebben az országban, de szerintem nemzetközi szinten is a top10 lúzerben vagyok.
Még saját magamat sem ismerem, honnan tudnám mit akar egy diplomás nő? Csak feltételezésem van:
Úgy gondolom a legtöbbjük kreatív, élelmes, nagyfarkú pasit akar, akiben van lehetőség. Ahogy már más is írta itt, nem is annyira a végzettség, hanem a talpraesettség és a magabiztosság, ami vonzza őket. Egy menő drogkereskedő is vonzó nekik annyira, vagy egy jól menő kisvállalkozó cukrász, mint egy diplomás bankár. Hiszen ezekből még mindig jóval több van, mint bankárból.
Ilyesmit gondolok én. Aztán lehet, hogy csak hülye vagyok.
Akkor dughatsz egész nyugodtan férfiakat. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!