Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne valaha társam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne valaha társam, ha egy férfi sem érdeklődik irántam?

Figyelt kérdés

Nem vagyok se kövér, se bányarém, de még csak nem is közelít hozzám senki, leszólítani egyáltalán nem szoktak. (A belsőt hagyjuk most, aki szerint nem a külseje miatt tetszik meg valaki elsőre az embernek, az nem tudom milyen logikával vezette ezt le, mivel belelátni senkibe sem lehet.) Értelemszerűen, mivel nálam sem kezdeményez senki, úgy veszem, hogy nekem is felesleges, úgysem lennék elég jó.

Lehet még így valaha társam, vagy esélytelen, hogy ne maradjak egyedül?

2017. nov. 20. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem elegük van a sok lekoptatásból. Valahányszor lépést teszek én is, mindig a foglalt vagyok, barátom van stb. szövegek garmadáját kapom és már nem is szívesen próbálkozom.
2017. nov. 21. 01:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődnek irántad, le is szólítanak, csak túl magasan van a mérce nálad, és aki nem néz ki elég jól, azt nem veszed férfiszámba. Ezen kellene változtatnod, hogy társad legyen.
2017. nov. 21. 07:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Férfiak! Na itt álljunk már meg egy szóra!!!

Mikor azt írjátok, h van férfi a közelben, csak azt észre se veszitek..lehet vannak nők aki az egyértelmű direkt közeledésből értenek. Ha így belegondolok, nekem is voltak srácok a közelemben akik kedvesek vagy viccesek voltak, de én azokba nem gondoltam többet, csak h haverság, vagy h jó napja van. Ahoz vagyok szokva, hogy valaki bulin odajön, vagy konkrétan megmondja mit szeretne, találk, v telszámcsere, vagy h bejövök neki.

Ilyen kedveskedésből nem tudom levenni, h mit akar. Álljatok a sarkatokra, legyetek bevállalósak, ne csak kerülgessétek a dolgot.

2017. nov. 21. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!