Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha olyan férfi, akit így is érdekelhetek?
Én is ilyesmivel szívok, csak én nem vagyok autista, csak gyerekként hittek annak.
Mivel nő vagy, még vonzó is lehet ez. Ha férfi lennél örök magány. Nem túl fair... De örülj.
Szia!
Nem jársz esetleg olyan közösségbe, ahol ilyen vagy hasonló problémákkal küzdő emberekkel beszélgethetsz? Gondolom előttük könnyebben megnyílnál, és akár ott rád is találhatna a szerelem :)
Próbálgathatsz esetleg online beszélgetni másokkal.
Gyakorolhatod a társalgást igy.
Figyelj!
Én nem vagyok autista, de ezek 100%-ban mind illenek / illettek rám, amiket felsoroltál. Régen görcs állt a gyomromba, ha ki kellett mennem az utcára. Ha meg boltba kellett mennem, szabályosan rosszul voltam. Bár tudom, hogy neked nehezebb, de az a megoldás, ami rajtam is segített, hogy szembenézel a félelmeiddel. Röhögve fogsz visszagondolni a mostani önmagadra, ha sikerült. Engem is a félelmeim tartottak ketrecben, de meg kell próbálnod túllépni rajtuk, mert azok csak illúziók.
Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!