Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz valaha olyan férfi, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha olyan férfi, akit így is érdekelhetek?

Figyelt kérdés
Autista vagyok, így elég alacsony az önbizalmam. Nem igazán tudom felkelteni az emberek érdeklődését. Gondjaim vannak az emberi kapcsolatok kialakításával. Igazán sosem voltak barátaim és párkapcsolataim sem. Ráadásul egyáltalán nem vagyok önálló sem, és félek itthonról kimozdulni, és zavarban vagyok ha valakinek köszönnöm kell, vagy ha idegenekhez beszélnem kell. Nem tudom mihez kezdhetnék így magammal. Megköszönném ha valaki normálisan válaszolna.
2016. jan. 29. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmivel szívok, csak én nem vagyok autista, csak gyerekként hittek annak.

Mivel nő vagy, még vonzó is lehet ez. Ha férfi lennél örök magány. Nem túl fair... De örülj.

2016. jan. 29. 12:01
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem jársz esetleg olyan közösségbe, ahol ilyen vagy hasonló problémákkal küzdő emberekkel beszélgethetsz? Gondolom előttük könnyebben megnyílnál, és akár ott rád is találhatna a szerelem :)

2016. jan. 29. 12:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem járok ilyen helyekre.
2016. jan. 29. 12:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés hogy érdekelheted-e őket, hanem hogy egyáltalán talalkozol-e más férfiakkal. Vagy úgy egyáltalán más emberekkel.
2016. jan. 29. 12:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát mostanában nem nagyon találkozok még más emberekkel sem.
2016. jan. 29. 12:16
 6/13 Estienne ***** válasza:
Amíg nem tanulsz meg legalább alap szinten nyitni az emberek felé, akkor nehéz. Hiába közeledne bárki, ha te elrohansz és bezárkózol a szobádba. Ez így nem megy. De biztos, hogy tanulható!
2016. jan. 29. 12:19
 7/13 Sidd ***** válasza:

Próbálgathatsz esetleg online beszélgetni másokkal.

Gyakorolhatod a társalgást igy.

2016. jan. 29. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
#5 akkor hogy a viharba találnál olyan embert akit érdeksz? Most őszintén.
2016. jan. 29. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Én nem vagyok autista, de ezek 100%-ban mind illenek / illettek rám, amiket felsoroltál. Régen görcs állt a gyomromba, ha ki kellett mennem az utcára. Ha meg boltba kellett mennem, szabályosan rosszul voltam. Bár tudom, hogy neked nehezebb, de az a megoldás, ami rajtam is segített, hogy szembenézel a félelmeiddel. Röhögve fogsz visszagondolni a mostani önmagadra, ha sikerült. Engem is a félelmeim tartottak ketrecben, de meg kell próbálnod túllépni rajtuk, mert azok csak illúziók.

Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan.

2016. jan. 29. 13:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Kérdező járj közösségbe,ahoyl olyanok vannak mint te,hátha ott lesz pasid,aki betegségeddel küzd. 21/F szivesen levelezek veled
2016. jan. 29. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!