Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz valaha olyan férfi, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha olyan férfi, akit így is érdekelhetek?

Figyelt kérdés
Autista vagyok, így elég alacsony az önbizalmam. Nem igazán tudom felkelteni az emberek érdeklődését. Gondjaim vannak az emberi kapcsolatok kialakításával. Igazán sosem voltak barátaim és párkapcsolataim sem. Ráadásul egyáltalán nem vagyok önálló sem, és félek itthonról kimozdulni, és zavarban vagyok ha valakinek köszönnöm kell, vagy ha idegenekhez beszélnem kell. Nem tudom mihez kezdhetnék így magammal. Megköszönném ha valaki normálisan válaszolna.
2016. jan. 29. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, lehet olyan férfi, akit így is érdekelsz :)

Amúgy én megkérdőjelezném, hogy autista vagy. Orvosilag igazolt ez? És ha igen, pontosan milyen téren vagy autista?

Az alapján amiket írtál lehet csak szimplán félénkségről, önállótlanságról van szó. Elsőre nekem érzékenynek tűnsz és értelmesnek is. Nem lehet csak, hogy nehéz gyerekkorod volt? Nem fogadtak el az osztálytársaid és ebből alakult ki, hogy ennyire félénk vagy? Én elképzelhetőnek tartom, hogy egészséges vagy, csak hát vannak olyan helyzetek, főleg az oktatásban, ahonnan nem lehet úgy kikerülni egy értelmes embernek, hogy ne sérüljön meg érzelmileg.

Ha mégsem erről van szó és tényleg fennáll nálad az autizmus, akkor is lehet boldog párkapcsolatod :)

Ha szeretnél esetleg ismerkedni, írj rám :)

2016. jan. 29. 23:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy nagyon introvertált lány vagyok, aki csak akkor beszél magáról, ha kell, és úgy általában is, csak akkor szólalok, meg ha kell. A szakterületemen viszont eredményesebb vagyok az átlagnál. Sohasem volt komolyabb kapcsolatom. Nem tudom, hogy autista vagyok-e, lehet, hogy igen, sosem gyanították, csak egyszerűen vagy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudtam beilleszkedni a közösségeimbe.

Úgy vagyok vele, hogy nem fogok kelleni senkinek sem, mert egyszerűen azt a falat, ami köztem és a környezetem közt van, élő ember át nem tudja törni. Van pár barátom, azok sem ismernek igazán.

Remélem te szerencsésebb leszel :)

2016. jan. 30. 00:21
 13/13 anonim ***** válasza:
A válaszokat olvasva rájöttem, hogy mennyire hasonlítok azokra, akik autistának vallják magukat. Főleg a 12-es válaszolóra. Jobban utánaolvastam, és a tünetek nagyon illenek rám.
2016. jan. 30. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!