Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, veletek is volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek is volt már olyan, hogy azért szakítottatok, mert nem tudtatok férfiként tekinteni a párotokra?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez csak belemagyarázás-e, de úgy gondolom, azért nem tudtam szerelmes lenni az exembe, mert nem tudtam rá férfiként tekinteni. Értem ezalatr, hogy túl nyálas volt számomra, illetve egy kisfiúra emlékeztetett az egész viselkedése. Mennyire gyakori ez más nőknél? Lehet, hogy velem volt a gond?
2017. nov. 19. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Össze sem jöttem olyannal, tehát szakítani sem kellett még ilyen miatt. Te miért jöttél össze vele?
2017. nov. 19. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Volt,konkrétan azért,mert mindent bevállalt és az utolsó pillanatban hátrált meg.

Pl. nem volt képes mondani,hogy csereprogrammal nem tart velem Törökországba,mert valahogy oda ő nem menne,ehelyett valamikor az utolsó pillanatban hívott fel,nem éppen öröm ittasan,hogy "akkor most jövőre mi megyünk?".

Vagy amikor kikunyerálta-azt se magától,hanem mert én rágtam a fülét-,hogy egyetemen negyedszerre vizsgázzon egy alapozó tárgyból a hivatalos három helyett,akkor se készült egy percet sem.Inkább mondta volna meg,hogy menet közben rájött,hogy az a szak nem olyan,amit elképzelt és ott hagyja.Más lett volna.

2017. nov. 20. 00:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Volt, exem.

Okés, alacsony, előfordul. ENGEM nem zavart, de ő naponta nyávogott legalább 3x, hogy

- selejt

- pici

- értelmes nő nem kezd vele (kössz!)

Jó, ettől már falnak tudtam volna menni, mert ne nyavalyogjon, inkább értékelje, amije van.

Nem, aztán folytatta az ÉN szekálásommal.

- olyan mgas vagyok - ez még elment, mert igaza volt

- TÚL magas vagyok

- ne vegyek fel - télen! - bakancsot, járjak lapostalpú csizmámba, mert úgy kisebbnek tűnök

- ne vegyek fel sapkát, és a télikabátom helyett is valami vékonyabbat válasszak, mert termetesebbnek tűnök benne

- majd pedig - itt volt a vége: "bárcsak úgy néznél ki, mint Lia" (barátja kedvese, aki fél fejjel alacsonyabb nála, nagyobb a melle, mint nekem és derékig érő haja van).

Itt kidobtam a fenébe. 2,5 éve, azóta is egyedül van :), de nem tudom sajnálni.

2017. nov. 20. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as vagyok: és érdekes, a párom is csak 166 cm, de egyszer sem panaszkodott ezmiatt 34 év alatt (barátnői is voltak szinte mindig), ízig-vérig férfi, bármikor számíthatok rá, kedves, szeret, kiáll magáért, kettőnkért, és pont a magas, nyúlánk termetemet imádja bennem.
2017. nov. 20. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!