Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, veletek is volt már olyan, hogy azért szakítottatok, mert nem tudtatok férfiként tekinteni a párotokra?
Volt,konkrétan azért,mert mindent bevállalt és az utolsó pillanatban hátrált meg.
Pl. nem volt képes mondani,hogy csereprogrammal nem tart velem Törökországba,mert valahogy oda ő nem menne,ehelyett valamikor az utolsó pillanatban hívott fel,nem éppen öröm ittasan,hogy "akkor most jövőre mi megyünk?".
Vagy amikor kikunyerálta-azt se magától,hanem mert én rágtam a fülét-,hogy egyetemen negyedszerre vizsgázzon egy alapozó tárgyból a hivatalos három helyett,akkor se készült egy percet sem.Inkább mondta volna meg,hogy menet közben rájött,hogy az a szak nem olyan,amit elképzelt és ott hagyja.Más lett volna.
Volt, exem.
Okés, alacsony, előfordul. ENGEM nem zavart, de ő naponta nyávogott legalább 3x, hogy
- selejt
- pici
- értelmes nő nem kezd vele (kössz!)
Jó, ettől már falnak tudtam volna menni, mert ne nyavalyogjon, inkább értékelje, amije van.
Nem, aztán folytatta az ÉN szekálásommal.
- olyan mgas vagyok - ez még elment, mert igaza volt
- TÚL magas vagyok
- ne vegyek fel - télen! - bakancsot, járjak lapostalpú csizmámba, mert úgy kisebbnek tűnök
- ne vegyek fel sapkát, és a télikabátom helyett is valami vékonyabbat válasszak, mert termetesebbnek tűnök benne
- majd pedig - itt volt a vége: "bárcsak úgy néznél ki, mint Lia" (barátja kedvese, aki fél fejjel alacsonyabb nála, nagyobb a melle, mint nekem és derékig érő haja van).
Itt kidobtam a fenébe. 2,5 éve, azóta is egyedül van :), de nem tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!