Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, veletek is volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek is volt már olyan, hogy azért szakítottatok, mert nem tudtatok férfiként tekinteni a párotokra?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez csak belemagyarázás-e, de úgy gondolom, azért nem tudtam szerelmes lenni az exembe, mert nem tudtam rá férfiként tekinteni. Értem ezalatr, hogy túl nyálas volt számomra, illetve egy kisfiúra emlékeztetett az egész viselkedése. Mennyire gyakori ez más nőknél? Lehet, hogy velem volt a gond?
2017. nov. 19. 18:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Létezik ez a jelenség, és férfiaknál is, hogy nem tudnak nőként tekinteni a párjukra (pl. csak a gyerekük anyjának tekintik a társukat, ha a nőn szülés után rajta marad több mint 10 kg felesleg, ergó elasszonyosodik, és elveszik a női szerepe, mert már csak anya a gyereknek, de már nem nője a férfinak).
2017. nov. 19. 18:06
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

Mit értesz azalatt, hogy nyálas? Buta? Tolakodóan hízelgő?

Lehet hogy túltolta a kedveskedést, és veled nem így kell bánni.

2017. nov. 19. 18:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem buta, csak sok inkább.
2017. nov. 19. 18:36
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

Lehet hogy hibázott most hogy otthagytad összetörted a szívét ezután biztos átgondolja mit cseszett el.

Talán néha rá is szolhattál volna.

sok férfi változik meg amikor szerelmes lesz és elköveti azt a hibát hogy mindig mondogatja és próbál kedveskedni de ez csak azért van mert nagyon szeret és próbálta kimutatni.

Ezekután lehet ő is megváltozik lehet nem is ismered az eredeti személyiségét.

De mit számít mindez ha jólelkű? Ha önfeláldozó ha gondoskodó? Ha családszerető? Na abból kevés akad.

Ha téged és a leendő gyerekeiteket kéne védenie lehet a kisfiúsnak tűnő férfiból előbujna az oroszlán.

2017. nov. 19. 18:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Szóltam neki, ezerszer, de nem tudott változtatni, gondolom, mert ő ilyen. Ezután úgy voltam vele, hogy akkor nem illünk össze.
2017. nov. 19. 18:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen, többször is.
2017. nov. 19. 19:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Mondtad neki hogy nyálas vagy ne legyél ilyen kisfíús vagy csak ráutaltál leckéztetted?

Mennyire ismertétek egymást?

2017. nov. 19. 19:17
 8/14 A kérdező kommentje:
Ez már mindegy. Csak az érdekelt, másokkal is volt-e már ilyen.
2017. nov. 19. 20:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Volt csak én voltam a nyálas'
2017. nov. 19. 20:12
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Hát ne haragudj meg de nálam a férfi fogalma ott kezdődik, hogy kedveskedik, minden mozdulatán érzed, hogy szerelmes, nem fél kimutatni az érzelmeit, még ha ettől nyálasnak tűnik is.
2017. nov. 19. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!