Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 felett sem vagyok egy rossz pasi, sőt talán egész korrekt is, akkor nagy baj, ha nem akarok még családot (csak a megfelelővel) és több nővel vagyok együtt? 32 F.
Abban nincs semmi ha a megfelelő társsal akarsz csak családot, sőt, ez valahol evidens. Azzal viszont már van fenntartásom,hogy ennyi idősen egyszerre több nővel vagy.
Tudnak egyébként egymásról?Vagy tudják azt legalább,hogy Te nem tervezel Velük semmi komolyabbat? Mert ha igen, és így belemennek, hát OK.
De azért igyekezz megtalálni azt a megfelelőt mert gyorsan fut az idő Fölötted is és lassan elfogynak körülötted a párkapcsolatra vágyó, gyermektelen és Neked tetsző nők.
14 nehogy már rosszul nézzen ki.
Teljesen jóképű a kérdező férfi szemmel nézve is. Akkor rám mit mondanál?
17#
Tudsz olvasni?
Most egy átlagos pasi. (Nekem nem jön be, de nem gázos.)
40 évesen ő se lesz 25. Ennyi. Ráncosodik, öregszik, megőszül, és ez így önmagában nem gáz. De azt hinni, hogy majd jobb eséllyel találja meg az "igazit", mint fiatalon, egyszerűen butaság.
Az meg, hogy most több nőt szédít, nem azt jelenti, hogy olyan húde jó pasi. Csak azt, hogy hűtlen és megbízhatatlan.
Nem sok nő vágyik egy csélcsap negyvenesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!