Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, egy ilyen külsejű nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy ilyen külsejű nő nektek már megfelelő lenne ahhoz hogy ismerkedést kezdeményezzetek? Vagy ennél szebb kell?

Figyelt kérdés
[link]
2017. nov. 18. 11:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Holly Rene Holm van a képen, mint a Google képkereső megmondta, ír felmenőkkel rendelkező kick-box bajnok (IKF, USA), ha jól olvasom ma ketrecharcos.

Nagyon maszkulin a fenti képen, azaz nagyon férfias (ránézésre is, de pl itt is ellenőrizheted: [link] , 91% "masculine" az eredmény).

Ezen a képen kicsit nőiesebb.: [link]

Biztos vannak olyan férfiak, akiknek az ilyen lányok jönnek be, nekem túl férfias (az arca alapján szinte férfi is lehetne), de beszélgetni kellene, igazából akkor dől el, hogy érdemes-e ismerkedni.

2017. nov. 18. 13:52
 22/26 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik, de nem mernék leszólítani semmilyen nőt.
2017. nov. 18. 16:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Kezdeményezzen ő, ha akar. Nem a középkorban élünk.
2017. nov. 18. 20:11
 24/26 A kérdező kommentje:
21 nekem 99% feminint írt...
2017. nov. 19. 00:22
 25/26 anonim ***** válasza:

# 24.: Mert te azt a képet próbáltad ki, amit direkt kikerestem róla, hogy nőiesebb arcát is láthassuk (a "fenti kép", az nem a lenti képre utal, értelemszerűen, ahogy írtam: "Nagyon maszkulin a fenti képen").

Próbáld ki azt a képet, amit a kérdésedben linkeltél, 91% maszkulint kapsz!

2017. nov. 19. 02:20
 26/26 anonim ***** válasza:
ui.: Szerény véleményem szerint az általam linkelt képen is 36 évesen rettentő férfia az arca, akár egy férfiarc is lehetne. Egy hormonvizsgálat érdekes eredményekhez vezetne...
2017. nov. 19. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!