Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok olyan kishitű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok olyan kishitű, hogy amíg tömegközlekedéssel utazok, addig nem mernék megismerkedni egy csajjal?

Figyelt kérdés
Már a húszas éveim közepén járok sosem volt még barátnőm (egyébként tele vagyok önbizalomhiánnyal és az alkatom is gyerekes, de ez most off topic) és úgy érzem, hogy addig amíg busszal vagyok kénytelen közlekedni, addig ciki lenne a barátnőmnek az a tény, hogy a pasijának nincs saját kocsija/egzisztenciája. Főleg abban a tudatban, hogy rengeteg velem egyidős csaj már rég lediplomázott - én pedig éveket csúszok - és nap, mint nap látom, hogy Fiat 500-asokkal, Honda CRV-kkel, Nissan Micra-kal vagy más hasonló nőies városi kisautókkal/crossoverekkel közlekednek. És amikor fásultan kinézek a busz ablakán és látom, hogy ezek a filigrán csajok milyen lazasággal - valószínűleg a multicégükhez dolgozni vagy más ügyeiket intézni - vezetnek a többmilliós autóikkal, akkor kicsit lesül a pofámról a bőr és elfog a szégyenérzet, hogy én még most sem tudtam lediplomázni és legalább egy sz***s Swift-et venni magamnak. Annyira ciki. És most ne keverjük ide a zöldpárti/liberális gondolkodású fiatalokat, akik azért utaznak busszal, mert spórolnak vagy megfelel nekik (amúgy bármikor simán lenne pénzük kocsira). Én viszont ízig-vérig egy csóró lúzer egyetemista vagyok, nem beszélek nyelvet így még egy gyakornoki munka közelébe sem jutottam és ki tudja mikor diplomázok le illetve kapok állást. A megtakarításom meg egy nagy kerek 0. A korombeli srácokról - akik szintén már végeztek időben ráadásul ők egy mérnök/programozó fizetésből egy presztízsautónál nem is adják lejjebb (Audi, BMW, Mercedes) - pedig nem is beszélve, a velük szembeni konkurálásom egy enyhe szellentéssel egyenértékű. Szerintetek jogosan van bennem ez a gátlás és van köztetek olyan, aki hasonló nyomasztó érzésekkel küzd, ha szóba kerül a társkeresés gondolata?

2017. nov. 17. 20:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9: "pályakezdőként már simán megengedhet magának egy saját autót."

Igen. Csak nem egy sokmilliósat. Nekem is volt autóm az egyetem utolsó évében, mert dolgoztam szinte végig. De azt kéthavi minimálbérért vettem, vagy talán még annyiért se.

2017. nov. 17. 23:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kishitűség, hanem szimplán hülyeség. Megtehetném, hogy kocsim legyen, és azzal járjak, de őszintén... diák is vagyok, eleve könnyebb a buszsávban haladni, ha éjszakaira kényszerülök, akkor meg iszom is, szóval eleve nem vezethetnék... És őszintén leszarom, ha valakinek nincs kocsija. Van, mikor a józan ész többet ér annál, hogy valaki erre verje a fäszát.

Mikor egy kocsival érkező "úriemberrel" randiztam, aki cseszett meghívni egy nyamvadt kávéra, az viszont kifejezetten szarul esett, mert udvariasnak lenni nem igényel nagy költségeket. Legalábbis nekem még csóró egyetemistaként sem nagy dolog egy barátomnak, vagy ismerősömnek néha fizetni a kávéját, ha már én hívom el. Pedig az csak egy ismerős, én meg nő vagyok, és nem akarom meghágni.

Fiúk, könyörgöm, felejtsétek már el ezt a szánalmas kocsimnincsnőmsemlesz felfogást. Akkor ráértek görcsölni, ha 10 évvel a végzettségetek megszerzése után szarra sem jutottatok az életetekben, és lakni sincs hol. Az ijesztő. De ez úgy 30-35 felé kezdődik.

2017. nov. 17. 23:25
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Nyugi, bőven találhatsz olyat, aki megelégszik a szardíniajárattal. Ha meg később sikerül kifognod egy jobb munkát (nem Tesco-polcokat pakolsz és nem hamburgert dobálsz), nem lesz nehéz összegyűjteni a pénzt valami fenntartható, nem bontószökevény-kategória autóra.
2017. nov. 17. 23:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok. Az autóm eladtam, a páromnak sincs. Belvárosban lakunk, metró, villamos a ház előtt.

Szívjon a parkolással az, aki türelmesebb, mint én.

Ha messzebb kell menni, van taxi, vonat, repülőgép. Egyelőre nem tervezek autót venni, amíg itt lakom, de ez még változhat.

Bár nálad más a helyzet. Ha nem halogatod a diplomázásod, és nem alibi diák vagy, akkor fogsz tudni venni, ha akarsz. Igaz, vagy régit, vagy hitelre. Amúgy elárulom, az említett hölgyek és urak autója sokszor csak céges, nem saját.

2017. nov. 17. 23:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Na, hát ha a csajnak van kocsija, akkor nem kell a tiéd, és mivel busszal jársz, furikáznia se kell. Hol a probléma? :)
2017. nov. 18. 00:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezt elég nehezen tudják egyes férfiak felfogni , hogy a normális értelmes lányokat marhára nem fogja érdekelni , hogy milyen autód van vagy van e egyáltalán ilyen korban. Egyébként szerintem jobban megéri tömegközlekedni .sokan a városban annak ellenére , hogy van autójuk mégsem azzal járnak mert nincs értelme. Parkolót alig lehet találni, ha találsz is nagyon drága, folyamatos dugók stb. Hidd el nem ez a fő gond ami miatt ne tudnál becsajozni sajnos önértékeléseddel vannak problémák. Ne érdekeljen mások véleménye mindig tűzz ki magadnak célokat és próbáld megvalósítani ezáltal az önbizalmad is nőni fog.
2017. nov. 18. 01:04
 17/19 anonim ***** válasza:

en lany vagyok

nekem van kocsim

mivel nekem van autom ezert nem igazan izgat hogy a pasinak van e

igazabol orulok is ha nincsen mert akkor en magasabb lovon ulok

nem ismerkednek olyannal aki dragabb autoval jar mint en

2017. nov. 18. 08:59
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Hát de ha egy lusta, teszetosza, langyos pocsolyában álldogáló rinyáló fiúka vagy, mit vársz? Dolgozz, tanulj, sportolj, művelődj, haladj, ne húzd a szád! Szerinted a népszerű embereknek az égből hullott a siker?
2017. nov. 18. 09:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem van kocsim, a barátomnak nincs, sőt jogsija se. Tudod mennyire nem érdekelt mikor megismerkedtem vele? Kategorizálhatod itt az embereket az alapján, hogy milyen kocsijuk van, csak magáról az emberről nem fogsz marhára semmit tudni. Vannak céljaid, ambícióid, és úton vagy afelé, hogy megvalósítsd őket. Ennél több nem kell.
2017. nov. 19. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!