Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok olyan kishitű, hogy amíg tömegközlekedéssel utazok, addig nem mernék megismerkedni egy csajjal?
9: "pályakezdőként már simán megengedhet magának egy saját autót."
Igen. Csak nem egy sokmilliósat. Nekem is volt autóm az egyetem utolsó évében, mert dolgoztam szinte végig. De azt kéthavi minimálbérért vettem, vagy talán még annyiért se.
Ez nem kishitűség, hanem szimplán hülyeség. Megtehetném, hogy kocsim legyen, és azzal járjak, de őszintén... diák is vagyok, eleve könnyebb a buszsávban haladni, ha éjszakaira kényszerülök, akkor meg iszom is, szóval eleve nem vezethetnék... És őszintén leszarom, ha valakinek nincs kocsija. Van, mikor a józan ész többet ér annál, hogy valaki erre verje a fäszát.
Mikor egy kocsival érkező "úriemberrel" randiztam, aki cseszett meghívni egy nyamvadt kávéra, az viszont kifejezetten szarul esett, mert udvariasnak lenni nem igényel nagy költségeket. Legalábbis nekem még csóró egyetemistaként sem nagy dolog egy barátomnak, vagy ismerősömnek néha fizetni a kávéját, ha már én hívom el. Pedig az csak egy ismerős, én meg nő vagyok, és nem akarom meghágni.
Fiúk, könyörgöm, felejtsétek már el ezt a szánalmas kocsimnincsnőmsemlesz felfogást. Akkor ráértek görcsölni, ha 10 évvel a végzettségetek megszerzése után szarra sem jutottatok az életetekben, és lakni sincs hol. Az ijesztő. De ez úgy 30-35 felé kezdődik.
Nő vagyok. Az autóm eladtam, a páromnak sincs. Belvárosban lakunk, metró, villamos a ház előtt.
Szívjon a parkolással az, aki türelmesebb, mint én.
Ha messzebb kell menni, van taxi, vonat, repülőgép. Egyelőre nem tervezek autót venni, amíg itt lakom, de ez még változhat.
Bár nálad más a helyzet. Ha nem halogatod a diplomázásod, és nem alibi diák vagy, akkor fogsz tudni venni, ha akarsz. Igaz, vagy régit, vagy hitelre. Amúgy elárulom, az említett hölgyek és urak autója sokszor csak céges, nem saját.
en lany vagyok
nekem van kocsim
mivel nekem van autom ezert nem igazan izgat hogy a pasinak van e
igazabol orulok is ha nincsen mert akkor en magasabb lovon ulok
nem ismerkednek olyannal aki dragabb autoval jar mint en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!