Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek is a prostik az összes lány közül a legaranyosabbak, legkedvesebbek és legmegbízhatóbbak?
Anélkül meg szinte senki, csak felületes haverság-kisbarátság szinten. Az se jobb.
Én is próbálok az lenni, a munkahelyemen a vásárlók kedvelnek is emiatt, de nagyon rossz ez így, hogy naponta beszélek 200 emberrel, de közben úgy érzem senkivel sem, mert ha vége a munkának másnapi műszakkezdésig csak magamban beszélhetek maximum, esetleg anyámmal ha itthon van (most vasárnapig pl. nem). Ja meg még a macskával is. Kínos, de várom a holnapi munkanapot, akkor legalább nem vagyok egyedül ennyire. Sokáig nem zavart, de most zavar.
Neem nincsenek közeli barátaim és minden ilyen irányú kíséletem elbukik. Talán majd a pszichológus meghallgat, de ő is csak pénzért. Próbálok nem megőrülni.
Sem pénzért, sem ingyen nem lehet kapni. A legtöbb embert nem is szereti senki, virágzik is a szenvedélybetegségekre építő iparágak zöme.
Átvitt értelemben lehet "vásárolni" szeretetet, szerelmet. Bár inkább kiváltani.
Már pontosan értem hogyan is. Amióta elkezdtem jól keresni (sokáig csak szutykos diákmunkám volt egyetem mellett), úgy érzem sokkal megbecsültebb vagyok a szakmámban, és még imádom is a munkámat.
A pénz nem boldogít, viszont lehetőségeket, önbizalmat ad. Amióta jól keresek, sokkal könnyebben megy az ismerkedés is. Már nem azon szarozok, hogy a TESCO-ban a 300 és 400 Ft-os Dankó vagy La Fiesta között válasszak, hanem meg tudom hívni a csajt egy minőségibb búzasör-unikumra vagy pohár borra. Eleve a nők is megérzik, egyszerűen kiszagolják, ha van önbizalmad és határozottságod. Nekem legalábbis ezt adja, hogy nem fos minimálbérből éhezek és napról napra élek. A munkám sem helyettesíthető egyhamar automatákkal...
Meg a másik, hogy nem cseszem el minden szarra, drága kocsira vagy luxus baromságokra, hanem olyan dolgokra költök ami valódi kaland és csak izgalmas érdekes életem lesz tőle. Pl kiugrok a Feröer-szigetekre, és megnézek pár gleccsert. Nekem ez többet jelent, mint venni egy drága Breitling órát.
Azóta olyan csajoknál van sikerem, akik nem golddiggerek, hanem egy határozott, izgalmas pasiba szeretnek bele, nem egy céltalan szürkeegérbe.
Lehet venni szerelmet pénzen? Nem.
Lehet személyiségfejleszteni a pénzt okosan használva, ezzel meghódítani a nőket? Igen!
...és ehhez alfahímnek sem kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!