Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy a nők egy része azt mondja a többi
embernek, hogyha olyan férfi próbál ismerkedni vele, aki
nem tetszik neki, hogy a férfi molesztálta?
2017. nov. 15. 22:23
10: Mondjuk ebben az esetben erről nem árt egyértelműen szólni is a másiknak.
2017. nov. 15. 22:24
Attól függ, hogyan próbál ismerkedni. Az első randira hívás nem molesztálás. Viszont egy egyértelmű "nem" után a további nyomulás, kéretlen ajándékok stb. már vehető annak is. Ráadásul épp nemrég volt itt egy olyasmi kérdés, hogy "honnan tudhatom, hogy tetszem-e egy lánynak, anélkül, hogy rákérdeznék?", és volt a válaszok között egy olyan is, hogy "próbáld megcsókolni". Na, ha minden előjel nélkül valaki hirtelen le akarna smárolni, azt igenis molesztálásnak venném. Nehéz elhinnem, hogy vannak emberek, akik szerint ez a normál ismerkedés egy módjának számít.
2017. nov. 16. 04:56
Aki tetszik neki, annak a közeledésére nyitott, tehát ha az tovább próbálkozik, az nem molesztálás.
Aki nem tetszik neki, annak a közeledésére NEM nyitott, tehát ha az tovább próbálkozik, az molesztálás.
A lényeg azon van, hogy a közeledést fogadja vagy elutasítja. Ez persze összefüggésben van azzal, hogy tetszik-e neki a közeledő fél, de nem ettől érzi magát zaklatva, hanem mert nem vették figyelembe az elutasítását.
2017. nov. 16. 06:02
15/22 A kérdező kommentje:
Én arról beszélek amikor elutasítás után nem próbálkozik tovább, és úgy mondja a nő, hogy molesztálta.
Akkor bocs, nem erre gondoltam. Ez esetben a kérdésedre válaszolva: nem vettem észre. Ettől még nem vitatom a tapasztalataidat, de nem nagyon láttam még ilyet. Tekintsd tárgytalannak a válaszomat.
2017. nov. 16. 06:34
Engem 24 év alatt minden, ismétlem: MINDEN nő visszautasított eddig. Ilyet viszont még senki nem mondott nekem. Az újhullámos, hardcore feministáktól mondjuk elképzelhető, de szerencsére ez és a genderbetegség még nem jutott el az országba nagy számban.
2017. nov. 16. 10:24
Igen! A plázacicák akik a jenki sorozatokon szocializálódnak, és Vanesszától, Alisától, Maggitől veszik a példát, hivatkoznak arra hogy "Zaklaaaat!"
2017. nov. 16. 10:59
Na, jogvédők, feministák kőleszbik, nyomhatjátok a piros kezecskéket!
2017. nov. 16. 11:06
Én egy kifejezetten helyes, magas csávónak törtem el az orrát, mert fogdosott randin (hasam, mellem, combom belül, nyilvános hely), ami már alapból rohadtul zavart, de mikor közöltem vele, hogy elmegyek, odahúzott és meg akart csókolni.
Nem volt jó ötlet tőle, heti háromszor járok önvédelmire.
Nekem a NEM mindenkinél nemet jelent.
2017. nov. 16. 11:16
Kapcsolódó kérdések: