Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kiábrándulnátok egy olyan fiútól aki sok ideig gyorséttermi dolgozó volt?
Nem.
Nagyon helyes, hogy kevés fizetésért is elment dolgozni, és később tovább tudott lépni, nem ragadt le ennyinél
L22
Én érettségi után több mint 2 évig Mekiztem. Hát mit ne mondjak... emberi roncs lettem :D de muszáj volt dolgoznom, szüleim nem voltak hajlandóak eltartani. Egy sima érettségivel meg hova megy az ember tizen akárhány évesen? Pontosan ilyen helyekre. Ráadásul nálunk sok fiatal, huszonéves egyetemista volt, akik szintén ezt a munkát végezték. Úgyhogy ne szégyelld. Anno mikor tőlem megkérdezték, hogy jelenleg most hol dolgozom, a szégyen elkapott, és lehúzott fejjel válaszoltam, hogy "khhhmm... meki..."
Én annyi pozitívumot látok ebben az egészben, hogy legalább már látom miértjét a továbbtanulásnak, és hogy az ember végezzen egy jó, piacképes szakmát akar egyetemmel, akár diploma nélkül. Pontosan ez a gondolat adott erőt és motivációt, hogy keressek egy jobb munkahelyet (találtam is, jelenleg is ott dolgozom) és hogy tovább folytassam a sulit, ne ragadjak le egy meki-szinten. Kezdésnek oké, de ebben karriert csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!