Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok olyannal, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyannal, aki nem nézi a Game of Thrones-t?

Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 17:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én nem nézem, de olvastam a könyveket (nem sznobságból, egyszerűen nem vagyok oda a fantasyért, a könyvek szórakoztatók voltak, de ennyi). Ez mennyire megvetendő? :D
2017. nov. 14. 18:18
 22/29 anonim ***** válasza:

Persze, ez lényegtelen.

A párom két kivétellel egyetlen kedvenc sorozatom se nézi, egyről meg is mondta, hogy szerinte zagyvaság (Így jártam anyátokkal), de attól még én nézem egyedül.

Ezek olyan apróságok egy kapcsolatban....

2017. nov. 14. 18:26
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem nézek semmilyen sorozatot, mert gyűlölök egy helyben rohadni a gép/tv előtt passzív befogadóként. Filmet is ritkán ülök végig. Ennek ellenére sosem volt gond ebből senkivel, és mindig el tudtunk beszélgetni. Ezen kívül is van élet. Sőt, nekem az ilyesmi nemhogy nem szórakoztató, fölösleges időpazarlás. Könyvként olvastam, úgy nem volt rossz.
2017. nov. 14. 18:30
 24/29 anonim ***** válasza:
Én csak Animéket nézek. Nyugi van legalább 5 milliárd ember a földön a le sz....a Game of Thrones-t.
2017. nov. 14. 18:32
 25/29 anonim ***** válasza:
Én sem nézem, csak olvastam...
2017. nov. 14. 18:54
 26/29 anonim ***** válasza:
Sok ismerősöm favorizálja így negnéztem pár nap alatt egyben az egészet. Annyi értelme volt hogy már értettem a South Parknak azt a részét amiben a lengedező falloszokat sütötte a nap. :)
2017. nov. 14. 20:28
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak személyiség számít.
2017. nov. 14. 21:28
 28/29 anonim ***** válasza:
Csak olyannal járnék, mivel szerintem a game of thrones egy agyonhypeolt, túlértékelt foshalmaz.
2017. nov. 15. 00:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem nézek sorozatokat, párom se. Tévénk sincs.
2017. nov. 15. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!