Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem baromi ironikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem baromi ironikus, amikor lányok ezt írják Tinderen?

Figyelt kérdés

Pl, hogy "az ész többet ér, mint a helyes arc vagy kigyúrt test", "intelligence is sexy", "lehetsz helyes, járhatsz jó egyetemre, de az intelligenciát nem helyettesíti semmi", stb.

Mindezt egy olyan alkalmazáson, ahol csak és kizárólag a külső alapján dönt mindenki.

2017. nov. 14. 10:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mókás, sokszor ironikus.
2017. nov. 14. 12:15
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy ugyanolyan semmitmondó sablonszöveg, mint az "olyan férfit keresek, aki tudja, mit akar" (= mert én nem tudom)...
2017. nov. 14. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Szard le hogy a nők milyen "gondolatokat" írnak Tinderen a bemutatkozásban. Az összeset kb ugyanúgy lehet felszedni. (És nem, nem macsó dumával, én sem úgy csinálom).
2017. nov. 14. 13:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 6 írja. Ezt természetesen úgy kell érteni, hogy "HA TETSZEL, akkor ..." és itt jönnek a fenti szövegek.

Mindenki így működik, csak van aki ezt tagadja.

A Tinderen valóban külső alapján kezdesz ismerkedsz, de a való életben se mész oda olyanhoz aki nem tetszik. Annyi különbség van, hogy azok közül akik a fénykép alapján nem tetszenek, sok olyan lenne, aki élőben meg tetszene, mert olyan a mozgása, kisugárzása, gondolkodása, jelleme, hangja stb

2017. nov. 14. 13:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem badoon jobban tetszik, amikor egy lány kiírja, hogy 160 cm, 97 kg, átlagos tesatlkat... :D
2017. nov. 14. 14:43
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 linket vagy nem hisszük el. :D
2017. nov. 14. 15:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen szövegek inkább azt tükrözik, hogy egy normális mondatot nem tud összerakni, ha már a bemutatkozáshoz is ilyen sablon szövegeket rak ki, ami ráadásul nem is igaz rá. Aztán ha meg véletlen vissza is ír egy, ez végképp beigazolódik.
2017. nov. 14. 16:19
 18/19 anonim ***** válasza:
94%
Szóval nők a külső alapján ismerkednek, te meg nem, mi? Ráírsz minden (szerinted) bányarémre? Csodálkoznék.
2017. nov. 14. 16:50
 19/19 anonim ***** válasza:
94%

A képek az első szűrő, ez evidens. Anélkül, hogy nem tetszene külsőre, nem ka tudnánk beszélni. Én viszont odabiggyesztem ugyanúgy, hogy a másik ne legyen egy igénytelen, fantáziátlan buta tök, mert match ide vagy oda, baromi unalmas, mikor kapsz egy korrekten kitöltött profilra egy "szia mizut" vagy egy "szia h telt a napod"-ot. Bár nekem relatíve kreatív a profilom, meg a bemutatkozásom is, szóval szerintem joggal várhatom el, hogy a másik kicsit megerőltesse magát. 😇

Amitől rosszul vagyok a fiúk esetében ez a "majd megismersz" meg "kérdezz bátran"... Mintha valami sztár lenne... Felejtsétek el, még azt is gáznak érzem, ha engem faggatnak esztelenül, nemhogy én interjúvoljak. 😂

Azért jó tartalmas leírást adni egy olyan szöveggel, aminek az a lényege, hogy használd a rendelkezésre álló infót és fektess energiát a beszélgetésünkbe, különben én sem méltatlak válaszra, mert akkor nem kell mindenkinek a szájába rágnod, hogy azért nem írsz neki, mert egy fárasztó buta paraszt. És viszonylag hamar kiderül, hogy bäszik figyelni rád, mikor rákérdez arra is, ami ott virít az adatlapodon. Erre funkcionál az intelligence is sexy is: intelligens ember tudja, mit hol keressen. Nekem minden ott az adatlapomon, csatolva van insta is, beszédesek a képek is. Nem érzek lelkiismeretfurdalást azért, amiért kiszelektálok valakit a felületessége és a leszaromsága miatt. Főleg, hogy legalább ilyen részletességgel szoktam is reagálni épkézláb üzenetekre. Nem, a mesélj magadról pont nem ilyen, főleg, hogy az adatlapom is mesél rólam épp eleget.

Tudom, de pont leszarom, mire lett kitalálva a Tinder. Nem fogok valami lusta, ostoba pöccsel megelégedni, csak azért, mert a többség felületesen szeret ismerkedni. A nagy számok törvénye alapján működik ez is.:D

2017. nov. 14. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!