Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem baromi ironikus, amikor lányok ezt írják Tinderen?
Pl, hogy "az ész többet ér, mint a helyes arc vagy kigyúrt test", "intelligence is sexy", "lehetsz helyes, járhatsz jó egyetemre, de az intelligenciát nem helyettesíti semmi", stb.
Mindezt egy olyan alkalmazáson, ahol csak és kizárólag a külső alapján dönt mindenki.
Szerintem a direkt társkeresés mindig a külsőn múlik elsősorban, főleg a neten, de élőben is. Te is olyanhoz mész oda/olyannak írsz, aki külsőre megfog. A személyiségét csak ezután ismered meg.
Sokkal eredményesebb baráti körből választani, vagy semleges környezetből, ahol ténylegesen megismered az illetőt.
Meglehetősen ironikus, igen.
De szerintem nem úgy kell felfogni, hogy a Tinderen az emberek "döntenek". Inkább úgy, hogy egy nagyon picike, alapvető szimpátiát vagy vonzalmat ki lehet alakítani vele, ami jó alapot ad a további ismerkedésre. Legalábbis én így használnám, ha használnám (de nem használom).
Ezek tipikus agyament sablonszövegek, azok írják, akik egy önálló mondatot nem tudnak megfogalmazni és kommersz idézetek mögé bújnak.
"intelligence is sexy"
Csak akkor, ha a hölgy nyelvtudása itt nem merül. Mert akkor kiábrándító. És általában így van :)
N
Sunshine, a feminista kollektivizmusod miatt véled úgy, hogy tudsz rólam bármit is? A kérdés tekintetében az én személyem indifferens. Lehetnék akár ostoba is, a fenti mondatok akkor is ironikusak.
Most pedig távozz, és inkább siránkozz, hogy a 30-as pasik a nálad fiatalabbakat preferálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!