Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ismerkednétek "cikis" nevű pasival?
Valamiért ilyennek számít a Béla, a Lajos, a Jenő, stb., az ilyenekről nem is beszélve, mint a Töhötöm, az Örs, a Benedek vagy az Ödön. És még lehetne sorolni...
Nektek nem lenne kínos ilyen nevű pasival járni? Mert ezek elég béna névnek számítanak :D
Így van, szerintem is a külföldi nevek sokkal cikibbek. Ezeknek nem kellene annak lenniük. ( Vezetéknévből egyébként szerintem nem nagyon van rossz... )
A Benedeket szerintem egyébként a legtöbben nem tartják kínosnak.
A külföldi nevek külföldi írásmóddal, külföldi vezetéknévvel szépen. Például jobban hangzik a Jessica Taylor, mint a Szabó Dzsesszika. (Elnézést kérek, ha valakinek ez a neve. Amúgy a taylor is szabót jelent.)
Amúgy meg mindegy, kinek mi a neve, és a csúfolás sem ettől függ. Aki akar, az mindenre tud valami csúnyát mondani, amit unásig ismétel. :"D
22/N
Nem ez alapján választok, bár egy Beviz Eleknél, Vég Bélánál, vagy Túr Kálmánnál lehet azért egy pillanatra elgondolkodnék...
:D
Kérdező te melyik párhuzamos univerzumban élsz ahol a Lajos ciki név? Kíváncsi vagyok mert nagyon el vagy tájolódva. Inkább maradok ennél a névnél minthogy "Nintendó" legyen az (magát a konzolt azt kedvelem). Barátnőm sem panaszkodott eddig a nevem miatt :3
25/F
Nagyon szeretnek ismerkedni velem.
Üdv: Szaniszló Tivadar Manó.
A Lajossal mi baj? Sosem hallottam, hogy ezzel gond lenne.
Lakatos Winnetou
Az általad felsoroltak közül maximum a Töhötöm a "cikis", bár nem is annyira cikisnek mondanám, inkább szokatlannak. Mondjuk senkit nem ismerek, akit így hívnak, szerintem ilyen nevet nem ad senki a gyerekének. De hangzásra nem rossz,csak hosszú és nehéz becézni. Töhi :D Ödönt és Örst egyet-egyet ismerek, nem hinném, hogy bárki a nevük miatt nem akarna velük ismerkedni, elég jó pasik.
Béla, Lajos, Jenő? Viccelsz? Ezek tök normális, átlagos magyar férfinevek, viszonylag gyakoriak is, semmi ciki nincs bennük.
Benedeket is egyet ismerek, neki nagyon jól áll a neve, a Benedek fiatalos név inkább, nem tudnék elképzelni egy Benedek bácsit vagy Benedek papát.
A cikis nevek szerintem ott kezdődnek, hogy Lakatos Sandokan, Kolompár Miguel, Petrovics Ronaldo.
"nem tudnék elképzelni egy Benedek bácsit vagy Benedek papát"
és egy Benedek pápát? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!