Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ismerkednétek "cikis" nevű pasival?
Valamiért ilyennek számít a Béla, a Lajos, a Jenő, stb., az ilyenekről nem is beszélve, mint a Töhötöm, az Örs, a Benedek vagy az Ödön. És még lehetne sorolni...
Nektek nem lenne kínos ilyen nevű pasival járni? Mert ezek elég béna névnek számítanak :D
Nekem ezek tök normális nevek. Oké, régiek, emiatt minden viccben meg régi műsorban ezek vannak, de ennyire valaki nem lehet alpári, hogy ez neki a kizáró ok.
Szintén nem ez döntene, de én pl büntetném azokat a szülőket, akik képesek a fiuknek Jácint meg Megyer nevet adni... De kinek mi, én biztosan maradok a nálam is használt elegánsabb/lágyabb/megyszokottabb + vagányabb/különlegesebb párosításnál. Aztán a gyerek személyisége eldönti, melyiket szeretné használni.
Mély nyomokat tud hagyni azért, ha az embert a nevéval gúnyolják. Elég csak egy elcseszett vezetéknév is, nem kell rásegíteni mindenféle extrém retekkel, amit a kutyámnak sem adnék.
#17: A ma divatos keresztnevek mindegyike régi, egyik sem ój, csak felkapták őket.
Itt a 2016-od TOP20:
Ezek közül egyiket sem adnám a gyereknek, mert tele lesz velük az iskola.
1.Bence
2. Máté
3. Levente
4. Dominik
5. Marcell
6. Dávid
7. Ádám
8. Noel
9. Dániel
10. Milán
11. Zalán
12. Áron
13. Balázs
14. Kristóf
15. Péter
16. Botond
17. Olivér
18. László
19. Zsombor
20. Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!