Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is akinek még nem volt kapcsolata ennyi évesen?
Még soha nem volt semmilyen párkapcsolatom, de még lány barátom/haverom se. A szüleim szégyenkeznek emiatt, azt mondják hogy már rég házasnak kéne lennem. Szinte sose beszéltem lányokkal mert féltem tőlük vagy nem tudom, volt aki közelített felém de én semmit nem mertem csinálni, csak elkerültem. Van más is aki hasonló helyzetben van?
37/f
Biztosan van, de ha erre rájöttél, hogy lehetne ez másképp, jobb is egy társsal, még nem késő változtatni.
Próbáld leküzdeni amitől tartasz, fokozatosan, ha rajta vagy a dolgon, siképülni fog.
Hajrá
Kérdező,én megértelek. Bár én nagyon sokat ismerkedtem nőkkel,vagyis próbáltam nagyon sok helyre eljártam,sokat tettem is érte,de mivel nem születtem helyesnek,ezért a nők maximum barátnak,de sokszor még annak se akartak.
Nem mindenkinek jön ám össze,nem mindenki szerencsés az életben ilyen téren.
Pl. én tudom,hogy soha nem lesz barátnőm,mert ahhoz szerencse is kell.Ami nekem szinte soha nem volt az életben. Amit elértem az életben,azt vért izzadva,kínkeservesen leküzdöttem,és csak azért sikerült.
De ha nem születtél helyesnek férfiként,akkor még ez sem elég ahhoz.Pedig én sok éven át küzdöttem ezért is,de semmi eredménye nem lett.
Míg az ismerősöm,aki semmit nem tett érte,neki meg az ölébe hullott a kapcsolat egy véletlen folyamán.
Ez ilyen,soha nem volt igazságos az élet és nem is lesz...
26/F
Gondolom, 37 év alatt stabil egzisztenciát építettél, ha megspóroltad a párkapcsolatokat és az ismerkedést.
Javaslom, hogy valamilyen szokatlan módon kezdj el ismerkedni, hiszen elég szokatlan helyzetben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!