Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukák?

Figyelt kérdés
Adott egy 25 éves nő, aki most fog egyedülmaradni 2,5 éves kislányával.A nőről nagyvonalakban: szép arcú, vékony, kislányos (fiatalabbnak néz ki). Természetét annyira nem tudom jellemezni, mèg csak most ismertem meg, de visszafogott, szolid és értelmes, ennyi biztos.Anyagilag ha kell megáll a lábán, emelt szintű szakképesítéssel rendelkezik amivel bármikor, bárhol talál munkát. A kèrdésem az lenne, hogy mennyi esélye van párt találni magának? Nagyon el van keseredve ,szeretném valamivel bátorítani, de nem sok tapasztalatom van ilyen téren. Nagyon nehéz így a párkeresés?
2017. nov. 12. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most még nem amiatt van elkeseredve, mert nehéz lehet neki a pártalálás, hanem mert egyedül maradt a kislánnyal. Most még nem hiszem, hogy a társkeresés témán túl sokat filózna, nagyobb gondja is van annál.
2017. nov. 12. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki MOST FOG egyedül maradni, az elöször ne akarjon még párt keresni, hanem zárja le rendesen az elözö kapcsolatot és ha már lelkileg is egyenesben van, akkor kezdjen körülnézni.

CSAK attól, hogy van gyereke, még böven találhat normális párt, feltéve, hogy nem túl korán kezd keresgetni és nem kétségbeesetten a nyakába esik a legelsö jelentkezönek.

2017. nov. 12. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fog új párt találni, mikor lezárja magában az előző kapcsolatot. Talán nem a korosztályában, inkább a harmincasok között, de az sem baj, ha egy ideig egyedül lesz. Persze itt minden pasi azt fogja mondani, hogy egy gyerekes nő senkinek nem kell, de szerencsére a valóságban nem ez a helyzet. Elvált nőismerőseim 70 %-a 1-2 éven belül talált magának megfelelő párt. Én a válásom után fél évvel ismertem meg a férjemet, igaz akkor még nem kerestem párt, így lassan alakult ki közöttünk a dolog, de 8 éve együtt vagyunk, és minden jól működik.
2017. nov. 12. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak személyiség számít.
2017. nov. 12. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!