Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek hogy tönkreteszem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy tönkreteszem a barátságunkat de elmondjam neki? 22L

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom egyetemisták vagyunk és egy koliban élünk szinte mindennap összefutunk és mindig beszélünk de én többet érzek iránta de tudom hogy ez egyoldalú. És félek ha elmondom neki mit érzek tönkreteszem a barátságunkat. Főleg hogy pont most próbál összejönni egy csajjal és én biztatom de amúgy megőrülök a tudtattól is hogy mással van. Mit lehet ilyenkor tenni?
2017. nov. 12. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Térdelj le és szeresd! 😉
2017. nov. 12. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

6 éves barátságot "tettem tönkre" így. :) Azóta is boldogok vagyunk. Ellenben nem tudtam volna magam jól érezni mellette barátként onnantól, hogy tudtam, hogy többet érzek ennél. Egy ilyen barátság azon a ponton romlott el szerintem, hogy az egyik fél többet kezdett érezni. Attól a ponttól minden jobb, mint úgy lenni a másik mellett, hogy nem vagy vele, ő meg közben talán csajozik is.

Szerintem (de nem akarom tönkretenni a dolgokat) robbants. Mondd el, aztán boruljon a bili. Az nem vezet sehova, hogy ez így marad. Vagy lesz belőle több, vagy lezárjátok az ismeretséget, vagy meg tudjátok beszélni ezt, de így ne.

2017. nov. 12. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Már megint egy “egyetemista” -.-

Komolyan...mit hisznek a szülők? Szegény szülők, szegény te/ti...iskoláztatás, pénz a tanításra, a sok energia, a sok tanulás mindezt azért, hogy feljöjjön ide és megkérdezzen egy olyan dolgot, amire saját maga kellene rájöjjön, plusz, ha már egyetem...lehetne annyi eszed/eszük, hogy egyedül megbírkózzanak egy ilyen volumenű kérdéssel.

2017. nov. 12. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, vagy kiderül hogy ő is így érez vagy megbeszélitek és legalább jobb lesz mert ki tudtad adni magadból na meg elmúlik a "jaj de mivan ha mégis szeret" érzés
2017. nov. 13. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!