Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kétszer is csókolóztam az egyik barátommal akkor tönkretettük a barátságunkat?
Figyelt kérdés
Mindenesetre én nem szeretnék többet,de ő sem.
De amióta csókolóztunk úgy érzem,hogy már nem vagyunk barátok nehéz megfogalmazni de elég kényelmetlenül érint hogyha találkozunk.
Elrontottuk a barátságunkat ezzel?
Mind a kétszer ő kezdeményezte,de én meg hagytam,sőt elsőre még megbeszéltük hogy csak kipróbáljuk a másik hogy csókol..
19L
2016. aug. 22. 23:55
1/4 anonim válasza:
Ez csak az érzelmi érettségeteken múlik.
2/4 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nekem az egyetemről volt egy évfolyamtársam, akivel nagyon jóba lettünk tavaly ősszel, elcsattant egy csók is, aztán le is feküdtünk egymással (nagyon jó az ágyban!!!). Mái napig remekül megvagyunk, anélkül hogy összejöttünk volna, semmit nem romlott a barátságunk, sőt, erősödött! Nyugodtan mondhatom, hogy működik a "barátság extrákkal" :D :P :$
3/4 anonim válasza:
En meg anno kb 13 eve lefekudtem egyszer a legjobb baratommal, semmi extra, azota sem beszelunk rola, ha szobajott csak rohogtunk h oooo kolykok voltunk es a mai napig is legjobb baratok vagyunk:-))
Ez csak akkor okoz feszultseget ha valamelyik fel szerelmes a masikba es tobbet szeretne:-)))
4/4 anonim válasza:
Hat en tobbszor is smaroltam vele es mar nem erzem ugyanazt vele mint reg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!