Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálatból összejönnétek valakivel, aki oda van értetek, de nektek nem tetszik és emiatt nagyon szomorú, boldogtalan?
Egyszer összejöttem ilyennel, mert fiatal voltam és hülye.
A vége persze az lett, hogy szakítottam vele 1-2 hónap után, hiszen nem tetszett, és már nem bírtam tovább a tettetést...
és utána ő is szomorú volt és boldogtalan,
meg én is, mert kicsit azért megszerettem, mint embert,
és végül is kettő embert kínoztam meg a végén egy helyett.
Na akkor megtanultam, hogy ez a legidiótább dolog, amit valaki tehet. Soha ne jöjj össze valakivel, akihez nem vonzódsz, mert a végén mindketten szenvedtek. Ha kapásból nekem mondasz, akkor meg csak 1 embernek esik rosszul.
Csapda! Meg vagy hatódva attól, h oda van érted.
Ne tedd! Én is sokszor majdnembeleesek ebbe a csapdába.
Nagyon jókat dumálgatok velük, jófejek, szuperül meg tudnák adni a nőnek ami kell, DE! Ha nincs vonzalom, vagy taszít, akkor NEM!!! Oldja meg az életét! Nem erőltetheszt magadra olyan dolgot amitől viszolyogsz! Igen ez azzal a rossz érzéssel jár h csalódik, m ert visszautasítod. És ez neked is rossz érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!