Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már pár éve van barátom, de a tesóm barátjának a testvére tetszik és csak rá tudok gondolni, mit tegyek?
Nem csalnám meg, csak nem tudok vele szakitani. Félek.
És nem tudom hogyan verjem ki a fejemből a másik fiút.
Azt sem tudod hány évesek vagyunk.
Miért lenne oda való?
Nem értem minek írsz ide, nem az volt a kérdés.
Azért írok, mert - bármilyen hihetetlen is számodra - segíteni próbálok.
Csakhogy! Ha kérdésed egy 13 éves bakfislány érzelmi szintjén mozog, akkor nem fogsz tudni mit kezdeni a felnőtt válaszolók tanácsaival.
57F
Nem mozog azon a szinten. De leírom mégegyszer hogy a barátommal azért nem szakitok mert félek. És nem attól hogy egyedül leszek vagy hasonló. Hanem tőle.
És azért mert szeretek valakit azért gyerek szinten vagyok?
Megpróbálom.
Mire az ember felnőttkorba ér, átesik egy-két szerelmen. Jó esetben legalább egyszer olyan szerelmen is, amitől taknya-nyála egybefolyt. Ekképpen tehát meg tudja különböztetni a szerelmet attól, hogy valaki tetszik, vagy hormonálisan piszkálj a fantáziáját.
Aztán.
"a jelenlegi barátomat nem akarom megbántani."
Az élet nem holdfényes lányregény, kérdező. Itt nincs helye a jópofiskodásnak. Tedd, amit tenned kell, és ne azzal foglalkozz, hogy másnak ez esetleg nem tetszik, vagy bántó.
"Pedig valamikor elég csúnyán beszél velem. És nem tudja magát adni mellettem."
Akkor mi a túrónak vagy még vele? Ez még haverságnak is gyenge, nem hogy párkapcsolatnak.
"De a másik fiúnak van gyermeke. De a csajjal csak pár hónapja voltak együtt mikor jött a baba. De előtte azt mondta h nem szereti csak elvan vele."
Remek! Ezek szerint a fickó is éppolyan érzelmi szinten áll, mint te.
És hogy mit tegyél? Keresd meg azt a férfit, aki mellett fel tudsz nőni egy igazi párkapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!