Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nőként van még esélyem szerető társra?
Hogyne lenne!
Furcsa lesz, amit mondok, de nagyon jól látszik az embereken az idő múlásával, ki a "férgese". Huszonévesen sokkal nagyobb az életben a szerencsefaktor, és a társadalmi-szülői nyomás. Emiatt van az, hogy sokan teljesítenek nagyon jól a tanulmányaikban, vagy mennek egyetemre, sokan kapnak ingatlant a szülőktől, autót, stb. Indul az egész egy fényes jövőnek, ahol mindenki örökéletűnek és fényes jövőjűnek hiszi/érzi magát. Igen, csak akiknél ezek a dolgok nem épülnek egy stabil értékrendre, egy jól összerakott jövőképre és szorgalomra, azok szép lassan leeresztenek. Így van ez a seggnyaló beosztott egykori éltanulóval, és a disznó méretűre hízott egykori élsportoló szépfiúval/bombanővel, és a sráccal, akit mindenki szeretett volna, de mára csak egy kivénhedt díszkan, aki ugyanúgy használná a nőket, csak már fogott rajta is annyit az idő, hogy ne dőljenek az ágyába ugyanúgy, ahogy anno.
Talán úgy érezheted, hogy 30-tól fölfelé, 40 felé haladva sokkal rosszabbak az ember esélyei, de szerintem ez nem minőségi romlás, sőt, inkább mennyiségi. Kevesebb alkalmas ember van a korosztályban kapcsolatra, vagy azért, mert foglalt, vagy azért, mert okkal nem az. És ebben a korban már szépen kirajzolódik, hogy ki mire vitte és hol kötött ki az általában fényes indulásból. Az ember életvitele ilyenkor már meglátszik az emberen, és a hozzáállása is az életén. És bár huszonéves vagyok, szerintem ilyenkor lehet csak igazán válogatni, és minőségi társat találni, nem akkor, amikor még mindenkinek nagy a szája a semmire, mint a korombelieknek... Csak aztán telik az idő, és nem minden marad értékálló.
"Gyakorin mindenki azt mondja, hogy a 30 éves nő az már egy idősödő vénasszony"
Ebben a rovatban a tipikus résztvevő 22 éves. És bocsánat, de nem a társadalom krémje.
50%-al nagyobb esélyed van, ha nem zárod ki a netes ismerkedést.
Kivéve ha nagyon népszerű vagy és ni cs is időd ilyenekre a sok program mellett.
Kérdésed után a randik idén kitöltik időd s talán jövőre is;)
Ha normális s függőségektől mentes vagy, minden lehetséges, de tenni sem árt érte persze;)
Mióta vagy egyedülálló?
28 éves nő vagyok. Ismét szingli. És nem adom fel. Nem a kor számít, csupán nem hozott össze a sors olyan férfival akivel passzolnánk. Az élet néha nem olyan partnert küld, akivel össze illünk. Megalkudni és rossz kapcsolatban maradni csak, hogy legyen valakink felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!